Vrei un angajator corect, care îţi oferă mulţi bani şi legalitate? Lucky Studio este ce cauţi!

11
2622
model videochat

 

       Nu te-ai săturat de angajatori care promit mii de lucruri, care îţi spun că vor fi corecţi şi respectuoşi şi care se dovedesc a fi basme? Eu nu mai ştiu numărul interviurilor la care am fost şi mi s-au promis numai minciuni! Am crezut că nu voi găsi niciun angajator corect în România până să găsesc studioul de videochat Lucky Studio.

Eram pe punctul de a renunţa la tot din România şi să plec în străinătate şi nu eram prima care ar fi făcut asta. Mă gândeam că nu mă mai ţine nimic aici, până în momentul în care mi-a recomandat o prietenă forumul Lucky Studio. Mi-a zis să intru acolo şi să citesc totul despre jobul oferit de acest studio de videochat din Iaşi. Iar în cazul în care mi-ar fi plăcut, m-aş fi răzgândit.

Am făcut aşa cum m-a sfătuit aceasta prietenă, iar la accesarea acestui forum, sumele incredibile despre care vorbeau fetele de acolo m-au şocat. Unele vorbeau despre venituri lunare de peste 4.000 de lei, unele de faptul că obţin zilnic peste 300 de lei. Nu îmi venea să cred, iar când am accesat site-ul Lucky Studio, am văzut că totul este adevărat.

Lucky Studio oferă zilnic sume între 300 şi 800 de lei!

          Că tot vorbeam de bani mai sus, când am văzut pe site că Lucky Studio oferă sume atât de mari şi le oferă chiar în fiecare zi, am rămas fără cuvinte! Eu abia câştigam 900 de lei la vechiul job, iar la Lucky Studio să câştig atât într-o singură zi? Părea un vis!

Dar nu am lăsat să pară aşa şi m-am angajat pentru a-mi dovedi mie însămi dacă aşa este. Fericirea mea a fost că din prima zi să am succes şi să câştig 180 de lei. Iar acesta era doar începutul!

Cel mai corect angajator din Iaşi şi din România!

          Fericirea mea a fost împlinită când am văzut că, în sfârşit, am dat peste un angajator corect! Cât de mult am căutat asta! Lucky Studio a pus capăt oricărei dezamăgiri pe care o aveam cu privire la angajatori.

Mi-a oferit un contract pe deplin legal, pe care contabilele firmei mi l-au explicat cap-coadă, mi-au oferit bonus de angajare de 26.530 lei şiiii… Multe altele! Seriozitatea lor a fost dovedită atunci când toată plata a fost corectă, conform promisiunilor lor.

Când am văzut că îmi primesc banii în fiecare zi, la sfârşitul fiecărei ture şi că sunt respectată, a fost de ajuns să ştiu că Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din România! Acum nu mai am de ce să plec în altă ţară, pentru că am tot ce îmi trebuie aici, datorită celor de la Lucky Studio.

 

 

 

11 COMENTARII

  1. Oferă foarte multă atenţie tuturor angajatelor şi de asta consider că acest studio ar trebui să fie mult mai apreciat la nivel internaţional, pentru că ştie cum să-şi trateze angajaţii!

  2. Cel mai important este că Lucky Studio face în aşa fel încât nimeni să nu treacă pragul studioului nemulţumit. Toate fetele sunt total mulţumite şi asta e de apreciat.

  3. Şi eu am căutat corectitudine mereu, pentru că mă săturasem să fiu tratată urât. La Lucky Studio am dat peste o echipă senzaţională de femei, unde totul este aşa cum am visat.

  4. Să ştii că este foarte greu să fii plecată din ţară, departe de cei dragi Este bine că mai sunt angajatori în România care te fac să rămâi în ţară şi te ajută cu o situaţie financiară bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here