Vrei să ştii cum reuşesc să câștig 560 de lei zilnic din videochat în Iași?

11
1862
Lucky Studio
Lucky Studio

Toate prietenele mele m-au întrebat de multe ori cum reuşesc să am mereu bani pentru orice: pentru haine, bijuterii, maşină, parfumuri, ieşiri, vacanţe etc. Toate voiau să ştie cum reuşesc să mă bucur atât de tare de viaţă şi să fiu atât de fericită, când ele nu ştiau că eu lucrez la Lucky Studio.

Dacă la Lucky Studio pot câştiga zilnic între 300 şi 800 de lei, cum să nu-mi fi permis orice? Iniţial, nu le-am spus prietenelor mele cu ce mă ocup, pentru că nu am vrut, era viaţa mea personală. Dar, la un moment dat erau foarte insistente, aşa că le-am spus că fac videochat la Lucky Studio.

Reacţia lor nu a fost deloc cum mă aşteptam, pentru că după vreo lună, 2 din prietenele mele s-au angajat şi ele la Lucky Studio. Pur şi simplu nu le convenea că am atâţia bani şi au vrut şi ele :)) ! Dar m-am bucurat, pentru că nu e o competiţie.

Cum reuşesc să câştig 560 de lei zilnic la Lucky Studio?

Lucky Studio
Lucky Studio

 În primul rând, reuşesc să câştig bani zilnic pentru că Lucky Studio este primul studio de videochat din România care a abordat sistemul de plată la zi.

M-am angajat la Lucky Studio anul trecut şi am început de la un câştig de 250 de lei pe zi. După vreo lună, am ajuns la 300 de lei sau uneori mai mult. Am continuat tot aşa şi am ajuns deja să lucrez de un an la Lucky Studio.

Pentru mine, faptul că am acumulat atât de multă experienţă în videochat la Lucky Studio a însemnat câştiguri mari. După vreo 8 luni, am început să am peste 500 de lei şi de atunci m-am menţinut aşa.

Cum să nu-mi permit orice, când am atât de mulţi bani datorită celor de la Lucky Studio?

La Lucky Studio am venituri lunare peste 10.000 de lei

Lucky Studio
Lucky Studio

Toţi aceşti bani adunaţi la 21 de zile lucrătoare, atât cât lucrez eu la Lucky Studio,  înseamnă peste 10.000 de lei lunar. Sunt mulţi, foarte mulţi bani.

Pe care îi obţin pentru că am avut răbdare şi pentru că am învăţat, iar experienţa îşi spune acum cuvântul. Deşi am început de la 4.500 de lei la Lucky Studio, am ajuns să am dublu acum.

Uneori chiar triplu, pentru că mai primesc şi bonusuri în fiecare săptămână între 300 şi 3.000 de lei. Nu există studio în Iaşi care să facă angajări în videochat mai avantajoase. Din punctul meu de vedere, este un job în Iaşi mai mult decât ideal pentru mine.

De ce? Pentru că la Lucky Studio am orice îmi doreşte inima şi e un job foarte uşor.

 

11 COMENTARII

  1. Doamneeee!!! Am mai auzit de fete care lucrează la Lucky Studio care obţin 5.000 de lei, 6.000 pe lună… Dar 10.000?! Cum e posibil aşa ceva?

    • Experienţa de un an la Lucky Studio face aşa ceva să fie posibil. Pentru că nimeni nu câştigă atât chiar din prima. Dar, după ce am învăţat tot ce era de învăţat şi mi-am făcut propriul grup de admiratori online fideli, situaţia s-a schimbat :X

  2. Hai că deja exagerezi. Adică pot să cred că 4.500 de lei mai câştigi la Lucky Studio, dar şi ăia cu greu. Dar chiar atât cât ai zis tu? Nu, nu e posibil…

  3. Am auzit că Lucky Studio oferă bani şi pentru fetele care recomandă alte fete. Te-au plătit pentru cele 2 prietene ale tale care s-au angajat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here