Vrei sa stii ce-mi aduce special jobul in videochat de la Heylux?

0
1112

De cate ori te-ai oprit din ce faceai si spuneai pur si simplu “Doamne, imi iubesc jobul!”? Sau nu s-a intamplat asa ceva pana acum? Eu spun asta zilnic de cand colaborez cu femeile de la Heylux, dar nu stiu cum sunt alte iesence. Ce parere au despre jobul lor, ce le place, ce nu… Dar sincer, la Heylux n-ai cum sa nu iubesti totul.

Si-mi pare rau ca poate alte fete din Iasi nu pot spune aceleasi lucruri despre locul de munca pe care-l au, dar totodata nu sunt eu vinovata si nimeni altcineva pentru alegerile lor. Fiecare alege pentru el, iar fiecare ieseanca stie ce vrea. Sau asta cred, ca stiu ce vor. Uneori si eu sunt nesigura, pentru ca nu inteleg cum ar putea cineva rezista tentatiei de a castiga zilnic la Heylux atatia bani.

400, 500, 600, 2000 de lei zilnic? Cat vrei sa castigi la Heylux?

Pentru mine a fost super tentant si eu mereu am stiut ce-am vrut de la viata. Adevaru-i ca aici se si angajeaza fete care stiu ce planuri au pentru viitor si stiu ce situatie financiara vor sa aiba, altfel n-ar mai fi aici. Dar si chiar daca n-ai avea totul stabilit in viata, parca tot ai vrea sa castigi 400, 500, 600, chiar si cate 2000 de lei in fiecare zi la Heylux.

Ti-ar strica banii acestia in portofel? Sa ai bani pentru masina, pentru casa, pentru viitorul la care ai visat… Da, ma gandesc ca nimeni n-ar vrea asta :))). Sa fim serioase, fetelor, cu toate iubim banii. Si daca nu stii ce vrei de la viata, tot ai vrea un loc de munca asa cum am eu la Heylux, unde obtin tot ce-mi doresc intr-un timp record.

Un alt job in Iasi nu mi-ar fi adus niciodata castigurile mari pe care le am la Heylux, nici programul de munca super flexibil de care ma bucur, darrrr nici transportul gratis sau alte servicii de care ma bucur aici. Printre acestea, le pot mentiona si pe acelea de machiaj gratuit in fiecare zi, cursuri, trainingul, accesoriile si ajutorul permanent din partea fetelor de aici.

De la transportul gratuit si pana la castiguri, Heylux e cel mai bun

Oriunde merg in Iasi sau in tara, te asigur ca nu pot gasi aceleasi avantaje de care ma bucur in acest studio, de aceea sunt eu recunoscatoare. Viitorul meu e mai sigur cu acest loc de munca, iar asta imi place pentru ca-mi aduce liniste si pace, asa cum am vrut mereu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here