Vrei să afli care este cel mai bun job din Iaşi pentru femei?

10
2054
Lucky Studio
Lucky Studio

N-am idee în funcţie de ce anume caută oamenii un job, dar ştiu că eu îl caut numai după cele mai bune recomandări. La urma urmei, îmi petrec mare parte din zi la un loc de muncă în Iaşi, aşa că aş vrea ca acel loc să mă facă să mă simt bine. Şi dacă stau să mă gândesc bine, cred că orice femeie ar vrea să lucreze la Lucky Studio.

Motivul pentru care cred asta este foarte simplu: toate femeile vor confort, siguranţă şi suport financiar de la un job. Dacă n-ar avea asta de la un job în Iaşi, acela nu se mai numeşte job. Şi, adevărul este că nu pot spune asta despre multe companii.

Chiar dacă majoritatea angajatorilor din România sunt acum neserioşi, Lucky Studio a reuşit să rămână pe poziţii şi să fie cel mai bun studio de videochat. De aceea toate femeile ar vrea să lucreze aici, sau cel puţin ar trebui.

Cine ar refuza să câştige între 300 şi 800 de lei zilnic?

Lucky Studio
Lucky Studio

 Aşa cum am spus şi mai sus, Lucky Studio este foarte dorit de femeile din România. Şi nu numai pentru că este acel angajator care oferă un mediu de muncă plăcut în care munceşti cu drag.

Ci şi pentru că oferă şansa fiecărui model de videochat de aici să câştige zilnic între 300 şi 800 de lei. Ce femeie nu îşi doreşte să aibă bani zilnic în portofel? Eu cu banii pe care îi obţin zilnic la Lucky Studio Iaşi merg prin Palas la cumpărături, merg la saloane şi la spa, merg în restaurante şi cluburi selecte.

Asta pentru că încă nu-mi doresc o viaţă mult mai stabilă, vreau să mă distrez cât apuc. Dar Lucky Studio este bun şi pentru cei ce au familie şi nu doresc lucrurile menţionate de mine mai sus, ci doar stabilitate şi confort.

Lucky Studio îți oferă condiții atât de bune

Lucky Studio
Lucky Studio

Nu numai partea cu câştigurile zilnice atrage femeile la Lucky Studio, ci şi beneficiile de aici.

În primul rând, Lucky Studio oferă bonusuri de performanţă în fiecare săptămână, cu sume între 300 şi 3.000 de lei. Femeile pot avea un job în Iaşi unde sunt în sfârşit apreciate şi preţuite.

În al doilea rând, prin intermediul bonusului de angajare de până la 38.880 de lei, Lucky Studio oferă fetelor make-up gratis în fiecare zi, transport asigurat, cursuri, şedinţe foto şi de înfrumuseţare şi accesorii pentru videochat.

 Când ştii că ai toate astea, ai şi bani mulţi, ai şi condiţii de muncă optime şi dotări premium în fiecare cameră de logare de la Lucky Studio, ce să mai vrei?

 

10 COMENTARII

 1. Spuneai ceva de un bonus de angajare la sfârşit. Cum funcţionează chestia cu acest bonus? Ce trebuie să faci să-l primeşti? E chiar 38.880 de lei? 😀

  • Trebuie doar să te angajezi pentru a-l primi. Da, e chiar 38.880 de lei, numai că este împărţit în două: în partea pe care o primeşti direct în mână de 10.000 de lei şi de restul de care primeşti transport şi make-up gratis

  • Suntem peste 120 de angajate numai la studio şi peste 170 care lucrează de acasă în colaborare cu Lucky Studio. Deci? Tot mai crezi că nu e un angajator dorit?

 2. Să ştii că ai şi tu dreptatea ta 😀 . Femeile chiar vor lucrurile spuse de tine, dar ideea este dacă ele chiar le pot obţine la Lucky Studio sau e doar aşa de faţadă.

  • Din moment ce suntem atât de multe angajate şi nu plecăm, eu aş zice că este ceva ce ne mulţumeşte şi ne ţine angajate la studio, nu? Deci tot ce am zis e adevărat 😛

 3. Vrei să spui că pe lângă cei 300-800 de lei zilnici, Lucky Studio mai oferă şi bonusurile alea mari în fiecare săptămână? Haha! Nu cred!

  • Da, asta vreau să spun pentru că aşa este. În funcţie de cât câştigi într-o săptămână, Lucky Studio te premiază cu câte un bonus între acele sume. E simplu :X

 4. Heiii, eu zic că din moment ce aceste fete lucrează la Lucky Studio şi îşi permit numai distracţii şi ieşiri, o fi adevărat ce spune fata asta. Zic şi eu 😛

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here