Viitorul este roz de cand m-am angajat in videochat la Lucky Studio

0
1388

Chiar dupa terminarea liceului, ai mei ma tot innebuneau ca daca nu fac ceva cu viata mea, viitorul meu nu va fi asa stralucit precum am crezut. Si nu numai ei, ci toti oamenii din jurul meu imi tot spuneau ca trebuie sa ma gandesc cu grija si atentie la cei voi face pe viitor. Si sincera sa fiu, daca nu era Lucky Studio Iasi, eram pierduta acum.

Cred ca toate fetele de varsta mea inteleg acest sentiment de a fi presata de parintii tai sa faci ceva cu viata ta. Iar eu, sincer, nu prea vedeam ca facultatea sa fie motorul care sa ma “porneasca” spre viitorul meu. Adica aveam de gand sa fac facultate, dar nu credeam ca aceasta ma va ajuta sa am un viitor stralucitor.

Videochatul de la Lucky Studio m-a invatat sa fiu mai presus de toti

Viitorul ti-l faci cu mana ta, asta am vazut eu in acesti ani. Mai ales cand mergi la McDonalds’ si KFC si vezi studenti care au terminat facultatea si lucreaza acolo. Nu se presupune ca facultatea iti ofera un job mai bun? Nu, niciodata nu se intampla asta, de aceea majoritatea studentilor pleaca in strainatate dupa facultate. Doar cei norocosi raman.

Ei bine, eu nu am vrut sa fiu de partea niciunuia. Am vrut sa fac o facultate pentru a avea studii si pentru a invata mai multe, dar am vrut si un job care sa-mi asigure mancarea pe masa, viitorul si toate cele. Asta am gasit in videochatul de la Lucky Studio Iasi.

Am fost mereu genul de fata care a luat atitudine, care n-a permis niciodata sa fie judecata sau calcata in picioare. De aceea m-am si decis sa fac videochat la Lucky Studio, pentru ca stiam cat de benefic e si nu ma interesa daca m-ar fi criticat cineva. Oricum, criticile vin mai mult din invidie, iar tu stii asta.

Cine n-ar vrea sa castige lunar mai bine de 6.000 de lei din videochat, in Iasi?

La urma urmei, cine n-ar vrea sa aiba cate 6.000 de lei lunar, asa cum am eu la Lucky Studio? Este evident ca este vorba de invidie la mijloc. Acesti bani imi asigura viitorul pe deplin, mai ales ca fac un lucru foarte usor pentru ei: stau pe net si socializez.

Nu m-as fi asteptat ca viata mea sa ia o astfel de intorsatura, dar ma bucur enorm. Pentru ca acum stiu ca orice as face, o sa am un viitor asigurat cu jobul de model de videochat de la Lucky Studio. In primul rand, pentru ca este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara si, in al doilea rand, pentru ca daca o sa colaborez cu ei cativa ani, o sa am bani cat pentru un viitor maret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here