Viaţa mea, răsfăţul meu şi programul la Lucky

0
1526

Dragii mei,

Nu am nevoie de o confirmare a faptului citiţi. Nu am nevoie mi se spună fac bine sau nu ceea ce fac, mai bine nu spuneam cu ce ocup, imaginea Lucky Studio e în joc. Aflaţi de fapt nu este nimic greşit în asta şi oricum aveam acordul vorbesc. Confidenţialitate la Lucky înseamnă nu ai liber acces la chat în orice ţară, te vadă cine ştie cine. Nici în România nu merge. Dar asta nu înseamnă nu am voie vorbesc despre asta; e locul meu de muncă!

Am decis va mulţumesc pentru observ sunteţi în număr din ce în ce mai mare. Am decis va spun cu înclinaţie VA MULŢUMESC. În mod special celor care critică doresc le spun asta ajută şi mai mult. Ştii cum e, când ţi se spune numai de bine ai impresia ai făcut totul ok. Dar când ţi se critică aspecte din viaţă, simţi nevoia te gândeşti dacă faci bine ceea ce faci şi îţi analizezi situaţia spun aşa.

Şi pentru nu este un singur motiv pentru care decid adresez direct vouă iată va voi poveşti şi câte puţin din ceea ce fac şi cum fac: programul meu la Lucky. Ştiu sunt mulţi curioşi care întreabă cum reuşesc descurc cu viaţa mea şi tot ceea ce am de făcut, cu un program de muncă full time în acelaşi timp. Dragilor, la Lucky am un program flexibil şi asta ajută enorm. Ştii cum e, nu trebuie suni la şef, te scuzi şi ceri învoire, nu trebuie te tot justifici de ce ai nevoie de o ora liberă şi tot aşa. Îţi alegi programul convenabil, dar e musai totuşi fii corectă şi aşa.

Cât despre mulţumirea pe care o am sau nu de a lucra la Lucky Studio ţin va spun acolo unde nu îţi este bine nu mai stai pur şi simplu. Până la urmă nu eşti un copac cu rădăcini adânci într-un loc aşa te poţi muta imediat. Nu este şi cazul meu. Lucrez la Lucky într-o veselie, sunt extrem de mulţumită de cât am şi ce câştig şi duc o viaţă boierească aşa. Credeţi mi mai dori ceva?

Va sărut cu drag, până data viitoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here