Viata mea e mai buna de cand am jobul in videochat de la Preziosa Iasi

10
841

Te-ai gandit vreodata in viata ta ca un job precum videochatul ti-ar putea aduce o viata asa cum ti-ai dorit-o mereu? Nici eu nu m-as fi gandit la asta pana sa vin la Preziosa, unde am realizat ca un job precum acela de model de videochat imi poate aduce chiar o cariera. Si cand ma gandesc ca am pierdut atatia ani cu joburi in Iasi care nu-si aveau scop in viata mea…

E simplu motivul pentru care afirm asta, de fapt. Pentru ca pana sa vin la Preziosa nu evoluasem pe plan profesional nici macar putin, iar la acest studio de videochat din Iasi am reusit s-o fac in cateva luni. In primul rand ca, pentru mine evolutie inseamna bani si castiguri.

La Preziosa sunt mai relaxata pentru ca in fiecare zi castig bani

Evolutia incepe cu acestea. Iar daca eu nu prea ii castigam in trecut, cum evoluam? Doar pe plan sentimental, emotional? Nu multumesc, eu voiam sa am o viata fericita, frumoasa, nu o viata in care sa ma multumesc cu putin. Asta mi-a aratat Preziosa ca merit, o viata deosebit de frumoasa.

Si bineinteles ca pe aceasta cale m-a si ajutat sa obtin acea viata frumoasa la care visam si la care nu m-as fi gandit ca o voi obtine intr-un studio de videochat. Ca sa vezi cat de mult te pot insela aparentele uneori, sau vorbele rele ale oamenilor. Daca nu m-as fi luat dupa vorbele unora, probabil as fi lucrat la Preziosa acum mult timp si-as fi dus-o mai bine de pe atunci.

Dar nu e tarziu nici acum, in special cand ma bucur de castiguri intre 300 si 800 de lei zilnic la Preziosa si e super usor sa fac videochat aici. Chiar cu aceste castiguri am avut parte de-un nou inceput. A fresh start, cum se spune!

Am tot ce-mi trebuie la Preziosa pentru viata la care am visat mereu

Un inceput de care ma delectez din plin, bineinteles. Un inceput in care nu ma mai ingrijorez ca n-am masina, bani de chirie, bani de haine sau altceva. Pentru ca Preziosa are grija sa am toate acestea si mult mai multe de atat. De la vacante si pana la distractii si lux, imi permit orice vreau eu de cand fac videochat la Preziosa.

Si nu asta inseamna un job cu adevarat ok? Nu asta inseamna videochatul si avantajele unui studio de videochat? Inseamna evolutie, castiguri, distractii si tot ce e frumos pe lume asta. Iar daca e vorba de Preziosa, care e cel mai serios studio de videochat din Iasi, stiu cu siguranta ca nu-mi mai trebuie nimic altceva.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here