Un zambet si cateva cuvinte imi aduc mii de dolari la Heylux

7
1503

 Multumesc, Doamne, ca s-a inventat videochatul, ca nici in ziua de azi n-as fi avut atatea milioane in mana daca n-as fi avut sansa sa incerc acest job la Heylux! N-am idee cum vad alte fete acest job, dar eu am numai cuvinte de lauda pentru videochatul de la Heylux.

Planuiesc ca in viitor sa lucrez tot aici, chiar daca o sa-mi gasesc si ceva in domeniul studiilor facute, n-as vrea sa renunt la videochatul de aici. Acum lucrez full-time la Heylux, pentru ca nu am alt job, dar daca o sa gasesc altceva intre timp, o sa fac din jobul de la studio un hobby, o placere, si-o sa vin ori de cate ori pot.

Pe mine, jobul de la Heylux ma relaxeaza, nu ma innebuneste de cap

Poate ma crezi nebuna ca trag atat de tare de-un job, dar tu ai face la fel daca ai fi in locul meu. O sa incep cu ceva simplu, cu care vei fi de acord, bineinteles. Jobul de la Heylux nici nu este comparabil cu joburile din tara noastra, nici macar in ultima instanta nu pot fi comparate.

Uite de ce: ca vanzatoare, stai mult in picioare, lucrezi multe ore, ca ospatarita la fel, multa oboseala, ca baby-sitter, menajera, receptionista, secretara, orice job vrei tu, toate-s obositoare. Absolut toate, nu exista unul care sa nu te enerveze, sa nu te oboseasca sau altceva.

Acum, daca e sa punem in calcul jobul de la Heylux, deja vorbim despre altceva. Nu tu colegi enervanti, nu tu sefi sacaitori, nu tu conditii naspa, nu tu oboseala, nu tu stat in picioare, nu nimic. De fapt, daca stii cum sa zambesti si esti smechera, indeajuns incat sa poti sa te joci cu cuvintele, jobul de la Heylux este mai mult decat perfect pentru tine.

Dac-ai vedea cum se castiga miile de lei aici, n-ai mai sta pe ganduri

Ca-n final, despre asta e vorba la Heylux: despre cuvinte, multa vrajeala, multa vorbaraie, multe zambete. Uite asa se castiga bani in ziua de azi de pe urma videochatului, nimic mai misto de atat! Oricum, sunt trainerite la Heylux care se ocupa sa te invete totul despre acest job, cum au facut cu mine.

Aici e lumea femeilor, aici orice femeie face tot ce vrea, castiga bani cum vrea. Eu, de exemplu, castig bani din vorbe dulci si zambete. Media castigurilor mele este undeva intre 4.900 si 6.700 de lei lunar. Orice-as face, trebuie sa castig intre aceste sume. Mii de dolari, din ce? Vrajeala pe internet. Oh, iubesc acest job!

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here