Un loc de muncă în Iaşi unde conduc doar femeile

10
2367
Lucky Studio
Lucky Studio

Mi-am dorit de foarte multe ori un loc de muncă în Iaşi în care să nu mă mai simt discriminată sau jignită în vreun fel. Ai fost şi tu în locul meu, cu siguranţă. Mai ales dacă ai avut şefi care nu prea suportau femeile. Am spus STOP acestor lucruri în momentul în care m-am angajat la Lucky Studio Iaşi.

Jobul de model de videochat la Lucky Studio mi-a adus mai multe beneficii decât aş fi putut să cred vreodată. Aici am realizat că puterea unei femei este apreciată şi preţuită la adevăratul ei nivel. De ce? Pentru că la Lucky Studio lucrează doar femei, iar asta îmi aduce înţelegere şi suport continuu.

Până şi managera studioului de viideochat este femeie, iar asta chiar îmi oferă siguranţă. Ştiu că pot fi, în sfârşit, eu însămi la un job în Iaşi. Iar pentru că sunt eu însămi şi mi se permite să fiu propria mea stăpână la Lucky Studio, câştig zilnic peste 290 de lei.

La Lucky Studio, am propria cameră în care sunt stăpână

Lucky Studio
Lucky Studio

Chiar de la început, mi s-a oferit propria cameră de logare, pe care eu am ales-o pentru a face videochat. În această cameră eu am putut să fac ce mi-am dorit, în ce fel am vrut. Dacă voiam să stau întinsă pe canapea, stăteam. Dacă voiam să dansez şi să cânt, asta făceam.

Absolut nimeni nu mă deranja să-mi spună că nu am voie să fac un anume lucru sau că nu fac ceva bine. Eu eram şi sunt stăpână pe deciziile mele la Lucky Studio Iaşi. Iar partea cea mai bună este că sunt stăpână şi peste câştiguri, pentru că obţin în fiecare zi cât vreau eu.

Sume zilnice între 300 şi 800 de lei în videochatul Lucky Studio

Datorită sistemului de plată la zi de la Lucky Studio, pot să-mi propun înainte de fiecare tură: astăzi voi câştiga… ( o anume suma de bani).

Lucky Studio
Lucky Studio

Iar în funcţie de determinarea mea, cam atât câştig. Mai mereu îmi propun să câştig cam 300-350 de lei pe zi, iar Lucky Studio mă ajută să obţin atât. Chiar dacă eu decid cum obţin aceşti bani, Lucky Studio mă ajuăa prin confort şi lux.

Dacă nu ar fi fost camerele super amenajate, dotările tehnice de ultimă oră şi training-ul specializat, nu aş fi reuşit. Plus de asta, datorită bonusului de angajare de la Lucky Studio, primesc şi make-up şi transport în fiecare zi, pe lângă suma de bani oferită drept cadou.

Momentan, mă mulţumesc cu ce am. Ştiu că pot câştiga mult mai mult la Lucky Studio, dar dacă stau să calculez 300 de lei la 21 de zile lucrătoare, eu zic că 6.300 de lei e de ajuns, nu? Mai mult sau mai puţin, aceste sume de la Lucky Studio îmi oferă viaţa dorită, aşa că nu am ce să vreau mai mult.

 

 

10 COMENTARII

    • Ai încercat? De ce nu încerci şi apoi sigur vei fi convinsă :* Eu nu încerc să îţi influenţez părerea, e mai bine să ţi-o formezi tu la studio 😀

    • Au o părere naşpa despre videochat, nu despre videochatul la Lucky Studio. Prietenii tăi nu au de unde să ştie cum e la Lucky Studio dacă nu au încercat :* Şi nici tu, aşa că poţi să te convingi singură la interviu 

  1. Câştigi tu 6.300 de lei la Lucky Studio? Dacă asta ar fi adevărat, ar însemna de cel puţin 5 ori mai mult decât minimul pe economie oferit în România. Ceea ce e puţin probabil.

    • Este foarte probabil aici la Lucky Studio. Fiindcă este primul studio care a abordat sistemul de plată la zi, iar astfel modelele sunt motivate întruna să câştige tot mai mult. Este un sistem de plată foarte avantajos 😀

  2. Am avut şi eu un job la care şefii erau bărbaţi şi erau puţin fără bun simţ. Aşa că ştiu cum este să te simţi inferioară la locul de muncă. 

    • Aşa-i? Păi în cazul ăsta, ţi-ar plăcea la Lucky Studio, sunt sigură. Să fii aici printre femei este foarte frumos, nu mai ai nicio grijă :*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here