Stii de ce e avantajos sa te angajezi in Iasi ca model de videochat la Heylux?

5
1642

Stiai ca majoritatea fetelor din ziua de azi ajung la concluzia ca jobul de model de videochat este cel mai avantajos pentru ele? Incepand de la fetele intre 18 ani, pana la femeile de peste 30 de ani, toate incep sa considere ca nu exista mod mai bun de a castiga bani decat videochatul. Asa-mi spun toate colegele pe care le am la Heylux, cel putin.

Dupa ce-o sa citesti asta, probabil si tu o sa ajungi sa te mai gandesti o data la ce inseamna job adevarat, castiguri adevarate. Ca si eu ma tineam cu gura ca niciodata n-o sa fiu model de videochat, aveam impresia ca e cine stie ce job. Dar ma agitam degeaba, ca nu-i cine stie ce.

La Heylux, castigi bani stand pe net

Majoritatea fetelor care lucreaza la Heylux nu fac decat sa zambeasca si sa-si pacaleasca admiratorii online prin cuvinte, cam atat. Deci nu e ce credeam eu, oricum. E vorba de statul in fata computerului, ce naiba. Nu facem asta si acasa, cand stam pe Facebook sau pe Skype?

E fix acelasi lucru, pe bune, doar ca de data asta, mai esti si platita la Heylux, nimic mai mult. Voiam sa lamujresc asta, in primul rand, ca multe femei ai impresii gresite despre videochat. Si chiar nu-i deloc asa, e fix opusul. Cred ca job mai misto decat acesta n-o sa se inventeze.

Doar sa fii platita sa respire aer, atunci ai putea spune ca e job mai misto decat la Heylux:))). Si asta n-o sa se intample. Pana atunci, insa, exista videochatul la Heylux si ghici ce, mai bine de 80 de femei colaboreaza cu acest studio, alaturi de Lucky Studio si Preziosa.

Vrei 1.000 lei ca vanzatoare sau 8.000 lei din videochat la Heylux?

Din moment ce-s atatea femei, tu n-ai crede ca au ajuns la concluzia ca e cel mai bine pentru ele? Sau tu preferi sa lucrezi la vreun market pentru 8 milioane acolo? Hai, sa fim realiste. La mine e simplu. Eu am ajuns sa spun ca e mai bine la Heylux si nu in alta parte PENTRU CA: castig BANI, multi bani, bani din nimic, efectiv.

Ma imbrac dragut, zambesc dragut, vorbesc frumos si gata, mare vrajeala. Nu mai ai stres ca nu faci ceva bine, nu mai ai stres ca e frig sau prea cald, ca obosesti, ca e greu. Nimic nu e greu cand vine vorba despre un job de acest gen, un job destinat femeilor, intr-un mediu luxos si cu o libertate deplina.

 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here