Stiai ca se pot castiga chiar si 2.000 lei intr-o singura tura la Heylux?

0
1387

Cand am aflat, am ramas masca, nu-mi venea sa cred. Sunt si de cateva lunisoare la Heylux, ce e drept, nu am mult timp. Dar asta… nu ma asteptam sa aud… Zilele trecute eram la studio si-mi beam cafeaua, cand am auzit o colega cum isi felicita prietena pentru castigurile sale.

Amandoua vorbeau acolo de castiguri si am fost curioasa sa le intreb. Nu mi-a fost greu sa ma bag in seama, ca oricum la Heylux sunt numai fete super misto si n-am treaba cu ele. Pur si simplu am vrut si eu sa aflu ce tot vorbeau ele acolo. Mi-au raspuns foarte dragut, sa stii.

Fetele de la Heylux vorbeau despre castiguri uriase, m-au uimit

Era vorba de faptul ca prietena ei castigase 2.000 de lei intr-o singura tura de munca, nu-mi venea sa cred. Fiind si noua, nu eram familiara cu aceste castiguri, mi se pareau ceva wow. Eh, ca si eu castigam 260-320 de lei zilnic, nu aveam de ce sa ma plang, dar nu asa ca fata aia!

OH MY GOOOOD! Si stai ca dupa aia se luasera cu acest subiect si alta fata spusese ca era o tipa mai veche in domeniu, care castigase 5.000 de lei intr-o singura tura de munca. De 8 ore! Doamne, in ce lume a castigurilor am intrat! :O

Nu ma mai puteam tine pe picioare cand mi-au spus :))). Imi tot spuneam cand o sa ajung si eu sa castig banii acestia, dar fetele m-au sfatuit sa am rabdare. Au zis ca oricum se castiga din domeniul asta si ca traineritele de la studio se vor ocupa de tot ce e nevoie pentru a ajunge si eu acolo.

Treptat, ajung si eu sa am castigurile IMENSE din videochat in Iasi

Daca as ajunge sa castig banii acestia, imi inchipui numai cate lucruri misto o sa-mi cumpar, oh vai! Abia astept, stiu ca o sa pot si eu. Daca sunt fete care pot, eu de ce sa nu pot? Ma ambitionez si eu si tre’ sa iasa ceva, nu? Bai, in fond, n-am ce sa pierd. E un vis sa castig banii acestia, dar intre timp oricum pot avea si peste 300 de lei zilnic si tot e destul pentru mine, momentan. Afla cum se desfasoara weekendul unui model de la Heylux.

Usor, usor o sa ajung sa am parte de bonusurile acelea mari de pana la 3.000 de lei la Heylux. Pentru acesti bani, se merita fiecare zi in care invat si in care am rabdare. 😉

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here