Si da, merită să lucrezi la Lucky Studio Iaşi

2
2240

Meritele de a lucra în cadrul unui studio precum Lucky Studio Iaşi sunt numai şi numai ale tale. Trebuie să ştii că un model este cu atât mai apreciat cu cât este natural. Să fii tu, să fii ceea ce ţi-ai dorit mereu să fii, fără inhibiţii şi fără să te gândeşti la constrângeri şi aşa mai departe este şi acesta un motiv în plus pentru a lucra la Lucky Studio Iaşi.

Până una alta, lasă-mă să îţi spun şi alte avantaje ale acestui studio. Sunt lucruri pe care le descoperi unele de la bun început, altele pe parcurs însă în orice caz este vorba de o serie de avantaje de luat în seama – nicăieri, aşa ceva nu vei mai găsi pe piaţa muncii.

Salariu fix

Pentru cele care consideră că este mai bine a se preta la un salariu fix se poate şi aşa ceva. În condiţiile acestea vei avea parte de un venit fix de 4500 de lei şi nu de variaţii, aşa cum se întâmplă în cazul celor care au salariu pe bază de comision. Poate că doreşti să ştii mereu care îţi este salariu sau poate că eşti dornică de stabilitate în cel mai acut mod. Ei bine, iată că şi aici ai de câştigat, şi la propriu şi la figurat.

Renunţă oricând – asta îţi doreşti?!

Dacă te gândeşti că la un moment dat intri într-o hora şi trebuie să joci cum îţi cânta ei, află că poţi oricând să renunţi. Nu te obligă nimeni să faci ceea ce nu îţi place, obligată de anumiţi factori. La fel cum uşa de la Lucky Studio Iaşi este deschisă pentru toate doritoarele în egală măsură este la fel de deschisă şi pentru cele care pleacă.

Lucrezi cu spor şi drag

Ştii cum e să mergi la muncă şi să nu ai cheful necesar pentru asta? Ştii cum e să te simţi chinuită? Dacă la asta se adaugă şi ceea ce ţine de un salariu mic deja ai făcut ai pachetul complet de nemulţumiri. Nu draga mea, la Lucky Studio Iaşi nu te vei confruntă cu aşa ceva. Aici ai parte de un program lejer, ales după bunul plac şi mai cu seamă poţi alege profilul dorit, de la cel adult la cel non adult. Este poate de la sine înţeles ce înseamnă asta, doar că este clar că la un profil non adult nu ai acelaşi câştig mare şi rapid. Poţi însă să optezi pentru asta, oricând, când nu ai acelaşi chef ca altă dată – nu toate zilele de muncă sunt la fel, nu-i aşa?

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here