Secretul meu este ca in fiecare zi castig cate 420 lei din videochat la Heylux

5
1348
videochat la Heylux
videochat la Heylux

Am cel mai placut sentiment cand stiu ca multa lume are impresia ca nu-s capabila de multe, dar eu castig zilnic 420 de lei la Heylux si nimeni nu se astepta. Sunt sigura ca nicio prietena de-a mea si nimeni nu m-ar crede capabila sa fiu model de videochat la Heylux, dar asta e si frumusetea.

Nimeni nu trebuie sa stie prea multe lucruri despre viata mea, pentru ca dupa aia apar barfele. Nu ca mi-ar fi mie jena sau altceva, dar nu e bine sa stie lumea prea multe, pentru ca dupa aia se implica in viata ta prea tare. Heylux ma si ajuta din acest punct de vedere, pentru ca este un studio de videochat foarte discret.

E misto ca la Heylux am parte de 100% discretie si legalitate

 videochat la Heylux
videochat la Heylux

Deci nimeni din cunostintele mele nu are cum sa afle ca lucrez la Heylux, pentru ca ma bucur de foarte multa intimitate si discretie, plus 100% legalitate. Nici macar in contractul meu de munca nu scrie nimic despre videochat, asa ca daca m-ar controla ai mei, contractul o sa li se para unul normal, la o firma normala.

Oricum, este o firma total normala. Videochatul mi se pare un job mai mult decat normal si Heylux este studioul unde vreau sa lucrez mereu. Atata timp cat castig in fiecare zi cate 420 de lei din videochat la Heylux, nu ma duc in alta parte. Imi merge super bine aici.

Si faza e ca-mi fac eu programul de munca la Heylux Iasi. Adica in mod normal sunt doar 21 de zile lucratoare intr-o luna. La 21 de zile, plus 420 de lei zilnic ar fi peste 6.000 de lei lunar, lejer. Dar eu pot sa-mi aleg singura zilele de munca, pot lucra mai putin sau mai mult.

Oricand vreau sa castig bani, stiu ca pot sa-i am la Heylux

 videochat la Heylux
videochat la Heylux

Daca astazi am cheltuit toti banii, sa zicem, iar maine e ziua mea libera de la Heylux, asta nu inseamna ca nu pot merge la studio. Ma duc si castig frumos cate 420 de lei din stat online si aia e, nimeni nu-mi interzice sa ma duc acolo cand vreau, la ce ore vreau.

E super frumos sa nu fiu constransa de un job in Iasi la care am numai restrictii. Cu jobul de la Heylux sunt mereu libera sa ma duc cand vreau la munca, sa fac ce vreau si sa nu-mi pese de probleme. Sunt cea mai linistita de cand lucrez la Heylux si asta conteaza.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here