Scrisoarea sucevencei care câştigă 14.000 lei lunar la Lucky Studio

14
3368
luckystudio.ro

 

 

De la o simplă fată care s-a îmbogăţit alături de Lucky Studio

Către toate femeile acestei ţări, care sunt prietenele mele, în acelaşi timp:

Lucky Studio

Mi-am promis mie însămi că voi scrie povestea mea pentru a arăta întregii lumi ce înseamnă adevăratul videochat.

Acum îmi ţin această promisiune scriind totul despre cum am început să fac videochat.

Pentru a înţelege tot ceea ce vreau să exprim, trebuie să fii foarte atentă, cititoareo. Abilitatea de a scrie în limba engleză în faţa unui calculator pentru diferite tipuri de oameni este de departe una din cele mai extraordinare calităţi aducătoare de bani.

Dacă te poţi pricepe la acest lucru şi ştii cum să te joci cu cuvintele, nu trebuie să-ţi mai faci griji în privinţa banilor niciodată. Această calitate de a obţine bani prin simple cuvinte este atât de profitabilă şi rară precum un diamant Blue Moon. Şi, dacă o poţi face la cele mai înalte standarde, îţi semnezi singură biletul către bogăţie.

Lucky Studio

Câştigi peste 10.000 lei lunar

Exemplul viu sunt eu. Pot să obţin bani într-un mod virtual chiar şi atunci când nu mă aflu la studio, atâta timp cât am un calculator şi o cameră acolo unde mă aflu.

Lucky Studio

De ce? Pentru că eu mi-am format la Lucky Studio propriul meu grup de “admiratori online”, care mă vizitează pe propria pagină orice ar fi. Aceşti admiratori despre care vorbesc modelele sunt simpli oameni, care au diferite necesităţi, unele mai speciale. Ce vreau să spun prin asta? Că ei duc o viaţă la fel de normală ca a noastră, numai că au nevoie de momente de confort care să îi relaxeze. Aceste clipe le sunt dăruite de modelele de videochat, care se găsesc mereu aproape de ei şi îi înţeleg.

De exemplu, dacă ai abilitatea de a înţelege acele nevoi pe care le au şi le poţi fructifica, ajungi să câştigi peste 10.000 lei lunar, la fel ca mine. Şi nu muncesc atât de greu pentru aceşti bani.

Eu lucrez doar 8 ore pe zi, timp de 5 zile pe săptămână. Dacă aş alege să lucrez în fiecare zi, cu siguranţă m-aş alege cu o sumă dublă decât cea actuală. Chiar dacă nu este o muncă grea, pentru mine ar fi neobişnuit să primesc mai puţin de 10.000 lei lunar. M-am obişnuit să obţin numai sume peste această valoare şi nu aş putea să mă văd făcând altceva acum.

În raport cu celelalte modele de videochat, ai putea spune că sunt foarte multe în ziua de astăzi şi că veniturile se diminuează odată cu creşterea numărului de angajate. Ei bine, din partea mea nu este aşa, eu considerând că pentru mine nu există competiţie. Din ce motiv? Pentru că sunt atât de puţine femei determinate să facă o carieră din asta, sau din orice, încât ambiţia se pierde pe drum. Nu uita, în orice ţi-ai propus în viaţă trebuie să fii ambiţioasă!

Mai mult, deşi sunt peste 120 de modele la Lucky Studio, eu sunt o persoană diferită de ele, aşadar am propriul mod de a obţine bani. Nu există termen de comparaţie în acest caz: Dacă vrei ceva, obţii şi punct. Ce se află în jurul tău nu trebuie să mai fie un punct de influenţă pentru tine.

 

Am trăit lucruri surprinzătoare

Ceea ce mă duce la începutul poveştii mele şi la cum s-a întâmplat totul. Suceava … oraş mic, aşa-i? Dar frumos! Foarte frumos, ca şi orice oraş din ţara noastră, de altfel. Avem o ţară frumoasă, este păcat de ea că nu ni se oferă sursele necesare prin care să evidenţiem această frumuseţe. La acest aspect cred că toată lumea este de acord cu mine, având în vedere schimbările majore care s-au produs de-a lungul anilor.

S-a trecut de la un sistem la altul, de la o conducere la alta, dar niciodată nu s-a obţinut ce ne-am dorit. Şi ce mai exact ne dorim? O ţară mai bună, în care să ne dorim să stăm, nu să plecăm. Este deja bine cunoscut fenomenul de migrare.

O societate diferită

Cu siguranţă că în ţara noastră s-a raportat în ultimii an cel mai mare număr de oameni care au preferat să emigreze. Este ceva de înţeles, desigur. Plecăm, pentru că ţara nu ne oferă destule lucruri. Ce să mai fi spus eu, dintr-un orăşel micuţ? Trebuia să plec, dar să plec fugind. Nu am făcut asta, însă, pentru că am găsit o soluţie simplă pentru nevoile mele. Nu o să dramatizez de niciun fel şi nici nu o să încerc să ajung la punctul tău sensibil, ci o să spun lucrurilor pe nume. Am fost angajată şi ca bonă, şi ca ospătăriţă, şi la fel şi fel de magazine, la fel ca orice fată de vârsta mea.

Majoritatea fetelor care termină liceul îşi doresc să se angajeze pentru a obţine măcar câţiva bani pentru cheltuielile proprii. Asta se întâmplă din cauză că după vârsta de 18 ani, nu ne mai simţim aşa confortabil să cerem bani de la părinţi pentru club. Nu?

Lucky Studio

Acest lucru nu are loc numai la nivel de Suceava, ci şi la nivel de ţară. Iar salariul primit în aceste cazuri este fie 400 de lei part-time, fie 900 de lei full-time. Încă o dată, raportându-mă la câte cheltuieli sunt şi la câte nevoi are fiecare om, ce pot face eu cu 900 de lei într-o lună? Cu mai bine de jumătate îmi plătesc transportul şi cărţile la facultate. Nu rămân cu mai nimic pentru a-mi cumpăra haine sau ceva ce îmi place.

La urma urmei, trebuie să ies şi eu o dată pe săptămână într-o cafenea sau la cumpărături în mall, nu-i aşa? Eu cer minimul pe care-l pot avea, fără a lua în calcul că pot ieşi în cafenele şi la mall în fiecare zi, dacă îmi propun.

Momentul în care videochatul a apărut în viaţa mea

Aşadar, m-am văzut într-un moment crucial din viaţă, în care trebuia să-mi decid viitorul. Pentru o femeie este foarte important să ia o asemenea decizie iar tu, ca femeie, ştii bine la ce mă refer. Scurt şi concret: m-am mutat în Iaşi.

Nu ştiu de ce am făcut asta, probabil din teamă. Trăim într-o societate care încă nu este pregătită pentru multe lucruri. De aceea, toată lumea tinde să fie foarte critică şi deprinde anumite prejudecăţi care nu-şi au locul. Greşeala mea a fost să fug, dar norocul meu a fost să dau peste un câştig. Lucrul pe care nu-l aşteptam venind niciodată s-a întâmplat.

O decizie neaşteptată

Doborâtă fiind de cheltuieli, m-am văzut într-un impas din care nu mai găseam ieşire. Este amuzant că, în timp ce mă uitam pe geam şi priveam oraşul, mă gândeam la ce puteam face să mă salveze ca prin minune. Am luat telefonul, şi deşi pare absurd, am scris doar “job avantajos Iaşi” pe internet. Ce mi-a venit prima dată în mine, aia am scris. Nu mă aşteptam niciodată să mi se ofere răspunsul pe care l-am primit.

Sinceră să fiu, mă aşteptam la orice, dar la videochat nu. Auzisem de câteva ori despre acest subiect, dar nu s-a găsit în aria mea de interes. Nu aveam absolut nimic de pierdut, aşa că am accesat pagina care m-a dus către Lucky Studio.

Având nevoie de bani cât mai repede, m-a atras acolo faptul că spuneau ceva de un bonus de angajare. Nu mai întâmpinasem până atunci niciodată aceşti termeni. Nu ştiam că există bonusuri de angajare şi nici nu ştiam cât se poate câştiga din videochat.

Lucky Studio

Faptul care mi-a atras interesul şi mai mult a fost acela că în acest studio denumit Lucky Studio s-a abordat un sistem de plată la zi, cu posibilitatea unor câştiguri mari. Între 300 şi 800 de lei zilnic, mai exact. Bineînţeles că nu am crezut aşa ceva, cine ar crede? Dar chiar şi aşa, m-a încântat să ştiu că se pot câştiga bani zilnic.

În stadiul meu, şi 100 de lei zilnic erau bineveniţi. Când privesc acum în trecut şi văd cu cât mă mulţumeam, îmi pare rău pentru mine. Mă amuz, ce-i drept, dar nu mai este amuzant când te gândeşti că oamenii chiar se mulţumesc cu cele mai nesemnificative lucruri.

Am avut parte de surpriza vieţii mele

Revenind la subiectul nostru, în acel moment m-am decis să stabilesc un interviu. La urma urmei, ce puteam să păţesc? Am sunat la numărul afişat pe site şi o voce duioasă mi-a răspuns. În urma discuţiei, am stabilit să ne întâlnim a doua zi la studio pentru interviu. Dar, după ce am închis telefonul, am rămas puţin şocată, trebuie să recunosc.

Lucky Studio

Nu aveam o părere formată complet despre videochat, dar nici nu pot spune că iubeam jobul din toată inima mea. Nu ştiam ce se întâmplă în spatele uşilor şi nici ce secrete se ascund după acest job. Aşadar, nu mă aşteptam ca o femeie atât de blândă să-mi răspundă la telefon şi să-mi vorbească atât de calm.

Simţeam că vorbeam cu propria mea mamă, nu cu o manageră a unui studio de videochat. Sunt sigură ca oricărui om îi place să i se vorbească frumos, să i se zâmbească sau să i se răspundă la toate nelămuririle în cel mai frumos mod. Nu de lucrul acesta depind şi bacşişurile?

De exemplu, dacă îţi place cum ţi-a zâmbit şi ţi-a vorbit ospătăriţa, îi laşi bacşiş mare. Dar dacă nici nu te priveşte, nici tu nu eşti binevoitoare să laşi bacşiş. Este un lucru instalat automat în subconştientul nostru, care declanşează atitudini uimitoare atunci când suntem trataţi aşa cum ne dorim.

Lucky Studio

Lăsând asta la o parte, am fost la interviu unde am fost din nou surprinsă. Prima dată am crezut că voi păţi cine ştie ce, aşa că mi-am luat şi prietenul cu mine. Cât de copilăresc a fost să-mi fie frică! Ajunsă la studio, am fost întâmpinată de o femeie. Aceasta m-a rugat să nu intru cu prietenul meu, deoarece doar femeile aveau acces în studio. M-am liniştit în acel moment, ştiind că se află doar femei în interior.

În biroul managerei am discutat despre mine, despre lucrul care m-a adus la studio şi despre angajare. Mi-a plăcut foarte mult, pentru că nu a fost ca un interviu oarecare. Ştii? Ca acele interviuri în care eşti stresată şi nu ştii ce să răspunzi din teamă că formezi o impresie greşită.

Lucky Studio

Cum am pus capăt grijilor financiare

În mod normal, nu aş fi procedat astfel, dar mă gândeam că nu trebuie să ratez o asemenea şansă şi am semnat un contract de colaborare. În fond, dacă ceva nu mi-ar fi plăcut, la Lucky Studio puteam renunţa oricând. Ideea este că se potrivea tuturor cerinţelor mele.

În primul rând, nu mai trebuia să lucrez în frig, ploaie, nici în locuri incomode. Nu mai trebuia să suport gălăgia de la birouri sau certurile dintre colegi. Faptul că era un job în care aveam parte de linişte şi propriul meu spaţiu de muncă m-a atras. Nici nu mă simţeam incomod că mă vede altcineva muncind, astfel. Practic, puteam să fac ce doream în camera pe care urma să o am, pentru că numai eu aveam acces.

În al doilea rând, urma să primesc bonus de angajare şi salariul era unul la zi. Mi s-au spus mai multe beneficii, o listă întreagă chiar. Dar am preferat să le văd cu propriii ochi, decât să iau totul de bun. Însă, spaţiul luxos şi femeile de aici făceau totul să pară promiţător. Aşa că mi-am dat această şansă.

 

Lucky Studio

 

Adevăratul videochat la Lucky Studio

După ce am revenit a doua zi la Lucky Studio, cu o maşină şi o şoferiţă de la studio, desigur, am început munca. Având în vedere că eram mai simplă şi veneam dintr-o familie modestă, nu prea mă aranjam eu atât de mult.

Dar mi-a plăcut că nimeni nu m-a privit de sus la studio. Ba mai mult, îmi plăcea că mă priveau ca şi cum ar vedea mari evoluţii în mine. Am avut surpriza de a fi întâmpinată de câteva fete foarte drăguţe, care şi-au luat din timp pentru a mă aranja şi pentru a mă coafa. La sfârşitul procesului, până şi eu am rămas uimită. Nu ştiam că pot ascunde o asemenea frumuseţe în spatele ochilor trişti.

Lucky Studio

Aceste fete erau profesionistele angajate de Lucky Studio care urmau să se ocupe de mine zilnic. Ce pot spune, mi-a plăcut să fiu răsfăţată în acest fel, aşa că abia aşteptam următoarea şedinţă. Când fetele au terminat cu aranjatul şi mi-au oferit câteva accesorii, am fost condusă în camera care urma să fie spaţiul meu de muncă. Desigur, eu am ales-o cu o zi înainte.

Lucky Studio s-a dovedit a fi foarte mare, dar din cele 25 de camere, eu am ales una. A fost puţin ciudată prima zi, trebuie să recunosc. Deşi mi s-a explicat tot ce trebuia să fac şi puteam oricând să apelez la traineri, am preferat să mă descurc singură. În primele ore de logare a fost puţin neobişnuit, deoarece acei admiratori de care vorbeam la început apăreau. Apăreau, vorbeau, spuneau diverse lucruri iar eu nu ştiam cum să le răspund.

Dar m-am liniştit, apoi am început să mă acomodez cu ei. După aceea, a început să mi se pară chiar distractiv. Adică îmi amintea de momentele în care flirtam pe reţelele de socializare. Doar că de data asta eram şi plătită pentru asta.

Îmi amintesc că intrase pe pagină un admirator care m-a plăcut atât de mult, încât mi-a oferit cadou virtual o pereche de pantofi. Pantofii aceia s-au transformat într-o sumă de 100$, care mi-a revenit mie.

La sfârşitul turei, managera mi-a oferit o sumă de bani la care nici nu mă aşteptam. 520 de lei, în doar o zi! Şi acum sunt puţin şocată când povestesc, deoarece nu eram obişnuită cu asemenea sume într-un timp aşa scurt. De obicei, primeam 500 de lei odată la două săptămâni, dintr-un salariu de 900 sau 1.000 de lei de la celălalt job.

Dar Lucky Studio chiar m-a uimit … şi nici măcar nu-mi amintesc să fi făcut vreun efort. Cele 8 ore au trecut în zbor, iar eu am fost plătită doar pentru că am ştiut să vorbesc în engleză cu diferiţi admiratori.

Lucky Studio

De atunci, cam în acest fel au decurs majoritatea zilelor. Bineînţeles, prima zi a fost o excepţie pentru că am fost nouă. În prima lună, sinceră să fiu, cred că am câştigat 3.000 de lei. Dar în următoarele două luni am devenit şi eu mai pricepută şi am avut venituri de 6.000 de lei lunar.

Câştigurile creşteau pentru că şi comisionul de la Lucky Studio a fost progresiv, dar şi condiţiile de care am profitat au fost optime întotdeauna. Acum, mă bucur de 14.000 lei lunar, venind totodată cu listă de beneficii de care am profitat de-a lungul timpului la Lucky Studio.

Beneficiile Lucky Studio:

 Lucky Studio

  • Un fapt real cu care m-am confruntat a fost transportul, traficul, înghesuiala şi alte lucruri de acest gen. Cred că niciunei femei nu i-a plăcut să-şi murdărească hainele prin autobuz, sau să suporte diferitele mirosuri insuportabile.

Faptul care s-a schimbat când m-am angajat la Lucky Studio a fost transportul. Aceştia mi-au pus la dispoziţie maşini şi şoferiţe care să mă conducă la muncă şi acasă. Astfel, mă aflu întotdeauna în siguranţă.

  • Legalitatea! De câte ori ţi s-a scris pe contract că lucrezi 4, 6 ore şi tu lucrai 8, 9 sau 10 ore? Ştiu, groaznic! M-am bucurat la studio de faptul că tot contractul a fost unul legal şi nimeni nu a profitat de pe urma mea.
  • Despre bani am discutat şi după cum am spus, comisionul Lucky Studio a început de la 50% şi a ajuns la 80%, cel mai mare comision din ţară. Aşadar, câştigând zilnic între 300 şi 800 de lei, mă aflu în continuă creştere.
  • Programul fleixibil şi libertatea unui job liniştit. Chiar dacă intervine o problemă, nu mă aflu într-un studio comunist. Am putut tot timpul să schimb programul şi orele de muncă, lucrând fix câte zile şi ore am dorit. Iar libertatea a fost la îndemâna mea, făcând mereu tot ce am simţit, fără ca nimeni să mă oprească.

Sunt multe lucrurile de care am beneficiat, dar ideea în sine este că am devenit o persoană mai bogată. Cum? Atât financiar, cât şi spiritual. Din firea slăbuţă şi uşor influenţabilă pe care o aveam am devenit o femeie independentă şi puternică. Acum nimeni nu îmi poate face rău, pentru că am învăţat cum să ţin piept vieţii la Lucky Studio.

Sunt mândră că am ajuns dintr-un oraş mic să am o carieră şi să am succes. Probabil nimeni nu se aştepta, nici măcar familia mea, dar dovada este că astăzi sunt aici. Sunt aici şi vorbesc despre cum am salariul de 14.000 lei lunar doar socializând pe internet. Este simplu, oricum ar fi. Viaţa mea e mai simplă de când m-am mutat în Iaşi şi m-am angajat la Lucky Studio. Aceasta este povestea mea, sper că nu am plictisit pe nimeni!

P.S: Ca un sfat de la femeie la femeie, crezi că ar fi bine să iau în considerare o schimbare totală de look pentru admiratorii online? Femeilor le place să-şi schimbe din când în când look-ul, sau e mai bine să rămână naturale? Ţie ce îţi place? Aştept păreri!

 

 

14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here