Scrisoare către modelele Lucky Studio

0
2099
Lucky Studio

Lucky StudioÎn ultima vreme observăm din ce în ce mai multe studiouri de videochat. Fiecare ofertează tinerele cu cât mai multe tentaţii. Numele meu este Ingrid, am 26 de ani şi sunt din Iaşi. M-am mutat în Iaşi în urmă cu 7 ani şi de atunci m-am îndrăgostit pur şi simplu de locul acesta. Am decis să îmi fac un rost în viaţă, aşa că am ales să rămân aici, deşi părinţii mei locuiesc la 100 km distanţă.

În fine… vreau să spun că în căutarea celui mai potrivit loc de muncă pentru mine şi pentru personalitatea mea, am observat că există foarte multe studiouri de videochat în Iaşi. Nu m-am gândit niciodată să lucrez în acest domeniu, însă mi-a atras atenţia unul la un moment dat. Este vorba despre Lucky Studio. Mi-a atras atenţia pentru că am văzut în oraş o sumedenie de afişe, ca să nu mai vorbesc de cercul de prietene care povesteau că oferă fetelor multe beneficii.

Ei bine, simpla curiozitate m-a făcut să mă interesez şi să vreau să aflu cât mai multe lucruri. Surpriză!!! Mi-am schimbat părerea despre videochat şi despre modelele de videochat despre care nu aveam cea mai bună impresie. Am început să realizez că fetele respective sunt adevărate artiste. Mă refer la faptul că trebuie să ştii să captezi atenţia. Dacă în urmă cu ceva timp credeam că doar aspectul fizic este important, acum am realizat că cea mai importantă este atitudinea fetelor. Ele trebuie să fie deschise, sociabile şi să se distreze. Acestea sunt cele mai importante lucruri care le fac pe fete să câştige sume imense de bani.

Apoi, am aflat despre personalul de la Lucky Studio. Aici lucrează doar femei. Astfel, consider că e una dintre cele mai bune metode de a le determina pe fete să se simtă în siguranţă. Pe scurt, dacă o tipă care lucrează acolo nu vrea să se ştie că este model de videochat, nu se va află niciodată.

Sincer, îmi doresc să am curaj şi să reuşesc să ajung şi eu la un moment model. Le respect pe fetele acestea care fac eforturi pentru a ajunge cineva şi pentru a obţine diferite lucruri în viaţă. Bravo fetelor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here