Sa-i spun iubitului meu ca lucrez in videochat la Heylux sau nu?

7
1710
videochat la Heylux
videochat la Heylux

De cativa ani de zile ma aflu intr-o relatie foarte frumoasa cu un baiat si ne intelegem super bine, dar in ultimul an am inceput sa avem niste probleme financiare, iar eu am tot cautat solutii. Cautand, am gasit jobul de model de videochat de la Heylux Iasi si m-am angajat fara sa stie prietenul meu.

Trebuia sa ma angajez, pentru ca nu mi se parea putin lucru sa castig zilnic sume ATAT DE MARI la Heylux. Oricum nici nu stiam ce parere are prietenul meu despre videochat, poate de-aia nici n-am vrut sa-i spun din prima. Dupa aceea am tot anulat si uite ca am deja cateva luni de cand lucrez la Heylux si a venit momentul in care nu mai puteam ascunde.

Castig super bine la Heylux, de aceea imi pare bine ca m-am angajat aici

 videochat la Heylux
videochat la Heylux

La urma urmei, daca ma iubeste, ma iubeste si daca sunt model de videochat la Heylux, sa fim seriosi. Nu trebuie sa stau sa dau explicatii, in final, doar ca era ok sa fi stiut si el.

Plus ca daca ar sti cat de bine imi merge la Heylux si cat de fericita ma face acest job in Iasi, ar intelege. Hai sa explic exact cum stau lucrurile la Heylux, ca sa intelegi si tu.

Efectiv in fiecare zi vine cate o masina de la studio si ma conduce la munca, unde sunt intampinata de cate o make-up artista care ma aranjeaza si ma machiaza pentru a intra online. In camera mea sunt singura si total libera, iar cand sunt online, ma ajuta o trainerita prin intermediul unui chat.

SI prietenul meu e bucuros cand castig atatia bani

 videochat la Heylux
videochat la Heylux

Ori de cate ori am nevoie de ajutorul cuiva, ele stau la dispozitia mea sa-mi spuna cum sa fac, ce sa fac, orice. Trebuie doar sa spun si am parte de tot ce-mi trebuie. La sfarsit, mi se calculeaza castigurile online si constat ca am castigat in doar 7 ore online cate-o suma peste 300 de lei.

Din chat online, sume peste 300 de lei. Tu-ti dai seama? Dupa aceea, tot masina care m-a adus la Heylux ma duce si acasa in siguranta, indiferent de situatie. Plus ca, pe langa toate acestea, mai sunt si bonusurile mari pe care le primesc in fiecare saptamana la studio.

Pot obtine chiar si-un bonus de pana la 3.000 de lei saptamanal. Punand toate astea in balanta, i-am spus prietenului meu ca lucrez in videochat la Heylux si stii ce reactie a avut? M-a felicitat ca m-am descurcat si ca imi merge bine!

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here