Propriul meu limbaj într-o lume nouă

0
1896
Lucky

Nu mulţi dintre noi am absolvit o facultate, ceea ce implicit conduce la diferenţierea locurilor de muncă şi la diferenţierea caracterelor în mediul de lucru. Lumea este o experienţă nouă în fiecare zi şi noi suntem cei care ne creem personalitatea în funcţie de limbaj, de comportament si de acţiuni.

Ca şi model la Lucky Studio pot spune că mi-am ales singură modalitatea în care să comunic cu potenţialii mei prieteni şi vizitatori, în maniera în care nu folosesc cuvinte prea sugestive sau cochete. Ma comport cât se poate de normal, fiind mai mult conversaţii între prieteni, decât altceva. Imi menţin mereu scopul de a fi politicoasă şi respectuoasă cu orice persoană cu care intru in contact în mediul virtual şi de obicei aceasta este modalitatea care mă ajută să cunosc mai bine un prieten.

Pentru a profita de chat şi de prima conversaţie cu un amic virtual îmi place să salut, să folosesc cuvinte de referinţă şi unele clisee, precum glume pentru a saluta şi pentru a destinde atmosfera.

O altă modalitate pentru a menţine vie relaţia cu prietenii mei este cea pe care am învaţat-o de la celelalate modele de videochat de la Lucky Studio şi anume să fiu putin mai deschisă, să nu vorbesc prea multe despre mine în maniera in care subiectele pe care le abordez să fie în ambele sensuri şi cu protejarea intereselor ambelor părţi. Incurajarea partenerului de conversaţie înseamnă şi încurajarea mea. De cele mai multe ori nu cer nimic prea personal, informaţii pe care ei le deţin şi încerc pe cât posibil să pătrund la un nivel în care ei se simt relaxaţi.

Lucky Studio m-a invăţat că nu este nevoie niciodată să mă grăbesc în timp ce le comunic prietenilor mei ultimele veşti din viaţa mea, din ceea ce fac în timpul liber, în măsura în care îi incurajez şi pe acestia să se simtă mai calmi şi linistiţi prin adresarea unor intrebări scurte si subtile. Dacă ei ştiu că îmi pasă de ceea ce gândesc, ceea ce fac, atunci şi eu la rândul mei voi beneficia de acelaşi tratament.

Pot spune că prin intermediul Lucky Studio mi-am facut o mulţime de prieteni care mă ajută să îndepărtez suferinţa acumulată înainte de a lucra în acest domeniu şi m-a ajutat să îmi recapăt încrederea în mine şi implicit în ceea ce viaţa are de oferit. Acum ştiu că Lucky Studio este universitatea de viaţă pe care şi-o poate dori cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here