Preziosa mi-a oferit jobul prin care imi permit vacante in Europa

0
1350

Italia, Grecia, Amsterdam… Sunt doar cateva locatii pe care reusesc sa le frecventez de cand am decis sa lucrez in acest studio de videochat din Iasi, numit Preziosa. Inainte, abia daca-mi permiteam sa merg o zi-doua in vacanta la Mamaia, si asta se intampla o data la 2-3 ani.

Acum, insa, imi permit sa merg in vacanta chiar si o data pe luna, daca asta imi este dorinta. Banii pe care ii castig la Preziosa ma ajuta sa-mi permit aceste lucruri, la care inainte doar visam.

Nici eu n-as fi crezut acum ceva timp ca voi fi capabila de a castiga zilnic cate 380 de lei, dar uite ca Preziosa imi dovedeste ca este posibil. Daca mi-ar fi spus cineva inainte sa ma angajez la Preziosa ca voi lucra in videochat si voi obtine atatia bani, n-as fi crezut.

Jobul de la Preziosa imi arata ca totul este posibil daca sunt ambitioasa

Dar de cand colaborez cu cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, nu ma mai indoiesc de nimic, ci consider ca tot ce imi doresc poate fi posibil. Aici am vazut ca banii pot sa faca in asa fel incat totul sa devina o realitate.

In prima luna in care am lucrat la Preziosa, am castigat in total suma de 5.600 de lei din videochat, bani cu care am decis sa merg in Italia. Mi-am dorit tot timpul sa vizitez aceasta tara frumoasa, asa ca n-am pierdut timpul. Si pot spune ca nu mi-a parut rau! Mi-am facut amintiri de neuitat in acest loc si ma bucur ca am fost.

Apoi, lunile urmatoare, au continuat locatii precum Grecia, Amsterdam, Franta, Croatia si asa mai departe. Am fost si la mare, am fost si la munte si am putut sa simt cum e sa iti traiesti viata linistita, fara sa te gandesti la grijile si problemele de acasa.

Cu banii castigati la Preziosa am uitat de toate problemele

Pentru ca acestea nu mai exista de cand sunt model de videochat la Preziosa. Pot spune sincer ca au disparut complet. Avand atatia bani lunar, nu ma mai gandesc la niciun fel de problema care ar putea aparea, pentru ca toate castigurile pe care le am ma ajuta sa rezolv totul dinainte de a aparea ceva.

Este o senzatie unica sa stii ca te poti opri, poti lua o gura adanca de aer proaspat si iti poti spune “Ce viata frumoasa si linistita am!”. Pana la varsta aceasta, am trait in stres continuu, zgomot si agitatie. Dar de cand cu acest job in Iasi la Preziosa, parca totul e mult mai frumos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here