Preziosa este studioul de videochat care ma ajuta sa castig multi bani

0
1310

 

Cine ar fi crezut ca intr-un studio de videochat din Iasi voi putea gasi intelegerea, suportul si ajutorul pe care nu l-am gasit in 5 ani de zile la alte joburi in Iasi? Am lucrat 5 ani de zile pe piata muncii, dar niciodata nu am avut un mai mai avantajos precum cel de acum, de care ma bucur la Preziosa.

Inainte aveam cateva vise, dar erau umile si modeste. Adica speram sa imi pot permite o vacanta la mare, in Constanta sau sa mai pot face cateva lucruri pe langa casa, cateva renovari si lucruri din acestea. Probabil acestea sunt visele pe care majoritatea romanilor le au, pentru ca joburile nici nu ne permit sa visam la mai mult.

Insa, lucrand la Preziosa ca si model de videochat, orizonturile s-au extins in fata ochilor mei. Visele au inceput sa fie mai marete, sa-mi doresc mai mult si nu doar sa-mi doresc, ci sa si obtin tot ce vreau. Probabil, sau cel mai sigur, fara Preziosa n-as fi ajuns pana aici.

Acum am vise mult mai mari, pe care le indeplinesc la Preziosa

Daca inainte speram sa ajung pana-n Constanta sa ma relaxez intr-o vacanta, jobul de model de videochat de la Preziosa ma ajuta sa am destui bani sa merg prin Tenerife, Thailanda si alte locatii de vis.

O spun cu mana pe inima ca inainte vedeam doar le televizor aceste locatii, iar acum am poze cu mine in ele, am amintiri in aceste locuri si pot spune ca sunt impacata ca am gasit un job in Iasi care ma ajuta sa ma bucur de viata. In sfarsit, un job care imi ofera ceea ce merit.

Pentru ca eu consider ca merit si nimeni nu-mi va schimba parerea despre asta. Am muncit multi ani fara sa primesc nimic, iar acum Preziosa ma ajuta sa ma revansez. Acum nu mai vreau sa fac renovari, ci vreau o noua casa, iar jobul in videochat de la Preziosa ma va ajuta s-o am. Stiu ca orice-mi propun, acest loc de munca in Iasi va fi cel care ma va conduce catre implinirea scopurilor mele.

Cine n-ar vrea sa castige 480 de lei zilnic din videochat, in Iasi?

Si de ce n-ar fi asa, cand castig zilnic cate 480 de lei la Preziosa, bonusuri saptamanale peste 300 de lei si mai si economisesc bani pe transport, saloane si cursuri, pentru ca Preziosa imi garanteaza transportul, trainingul specializat in videochat si sedintele zilnice de infrumusetare. Cred ca acum ai vrea si un un job ca al meu si sunt sigura ca ai iubi sa faci videochat la Preziosa, asa cum iubesc eu zi de zi sa fac asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here