Poţi descoperi pe forumul Lucky Studio cel mai bun job în Iaşi

10
2734
model

        Am fost mereu acea fată care a trebuit să se descurce singură şi care nu a aşteptat să primească de la alţii. Din acest motiv am şi ajuns la Lucky Studio, pentru că am dorit să fiu mereu independentă. Iar cel mai potrivit loc în care să devin aşa s-a dovedit a fi chiar Lucky Studio Iaşi, un studio de videochat foarte cunoscut.

Fiindcă m-am descurcat mereu singură, au început să-mi placă lucrurile scumpe, rafinate şi frumoase. Dar, din salariul meu nu mai mare de 1.200 de lei pe lună nu aveam ce să cumpăr mare lucru. Mai ales pentru că stăteam şi în chirie şi aveam şi alte cheltuieli pe lângă asta.

De fapt, ce să o mai lungesc. Abia reuşeam să-mi cumpăr două-trei bluze sau un parfum ceva din banii care îmi mai rămâneau. Acum, însă, de când lucrez la Lucky Studio, realizez de ce este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Îmi permit să-mi cumpăr chiar în fiecare zi câte ceva şi să mă răsfăţ prin restaurante, prin Palas şi oriunde îmi mai place mie.

Am descoperit pe forumul Lucky Studio că pot câştiga zilnic peste 300 de lei

          Aşa după cum am spus, am descoperit care poate fi cel mai uşor şi benefic job în Iaşi. Când am intrat pe forumul Lucky Studio, am văzut diverse fete care vorbeau despre beneficiile financiare de la Lucky Studio.

Printre aceste beneficii, au menţionat şi de câştigurile zilnice între 300 şi 800 de lei, pe care orice model le poate avea. Când am auzit că este vorba de sume atât de mari, am renunţat la cei 50 de lei pe care îi aveam pe zi la vechiul job. Şi oricum, la un calcul a reieşit că aveam aproximativ 50 de lei pe zi, dar asta nu înseamnă că îi primeam la zi, aşa ca la Lucky Studio.

M-a uimit faptul că Lucky Studio a reuşit să abordeze sistemul de plată la zi şi să se mândrească pentru că este singurul angajator care a făcut asta.

Cum poţi câştiga sute de lei chiar din prima zi la Lucky Studio?

          Mulţi din prietenii mei m-au întrebat cum am putut să obţin chiar din prima zi la Lucky Studio suma de 215 lei şi cum am tot evoluat apoi. Unele din prietenele mele se întrebau chiar dacă ar putea câştiga şi ele.

Răspunsul meu a fost simplu: am câştigat atât în prima zi şi acum câştig şi mai mult pentru că mă aflu la Lucky Studio. Numai camerele atât de frumos amenajate şi dotările tehnice mi-au fost de mare ajutor, ca să nu mai zic de serviciile oferite de studio. Eu a trebuit doar să fiu naturală şi să zâmbesc, pentru că restul a făcut Lucky Studio.

 

10 COMENTARII

  1. Sunt foarte multe. În primul rând, ai propria cameră în care eşti liberă să te destinzi şi nimeni nu te va deranja. Totul funcţionează la viteză maximă, ai parte de training, de make-up zilnic şi de transport gratis. Le poţi afla pe toate la interviu cu Claudia :*

  2. Probabil nu ai ales studioul corect. Fiind atât de cunoscut şi faimos, Lucky Studio nici dacă ar vrea nu şi-ar permite să facă ilegalităţi. Totul e corect şi ok aici, nu ai de ce să-ţi faci griji :*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here