Pot cheltui bani in fiecare zi, ca o sa castig altii la Heylux

0
1227
castiguri la heylux
castiguri la heylux

Lucrul care face diferenta dintre jobul actual de la Heylux si celelalte joburi in Iasi pe care le-am avut este faptul ca inainte daca faceam shopping o data pe luna era misto. Iar acum pot face shopping si-n fiecare zi cu castigurile avute in videochat la Heylux si tot nu raman fara bani.

Este o diferenta clara, de care ma bucur la maximum, pentru ca ma simt super sa am atatea lucruri si niciodata sa nu ma limitez. Pentru ca, dupa cum e evident, ma limitam inainte sa fiu model de videochat. Ca doar dintr-un salariu de 1400 de lei lunar cum sa nu ma limitez?

Fara jobul de la Heylux nu ma descurcam cu cheltuielile scumpe

castiguri la heylux
castiguri la heylux

Numai pe chirie dadeam 400 de lei (mentionez ca e cea mai ieftina chirie din Iasi), iar apoi mai erau cheltuielile prin casa, care iarna se dublau si tot asa. Daca-mi luam si eu niste hainute o data pe luna eram norocoasa, ca nu prea ma lasa inima sau dau 100, 200 de lei pe o bluzita cand puteam face altceva cu banii.

Uite si tu… cat de importanti erau 200 de lei pentru mine atunci si acum ii castig in 2-3 ore la Heylux. E amuzant:))) eu nu stiu ce cred altii despre jobul in videochat si sincer nici nu-mi prea pasa, atata timp cat eu castig mai mult de 460 de lei intr-o zi la Heylux din prostie, ca stau pe net si palavragesc.

Simt ca m-a lovit norocul direct in cap cu acest job in Iasi :)) Deorece nici daca ma chinuiam sa caut un loc de munca in Iasi unde sa castig cat castig la Heylux, n-as fi reusit. Toate salariile incep de la minimul pe economie si nu multa lume e dispusa sa dea mai mult, si uite asa aveam eu o viata plina de lipsuri.

De cand sunt model aici, am grija sa ma distrez in fiecare zi

castiguri la heylux
castiguri la heylux

Acum e fix opusul, ca am inceput sa castig atat de multi bani ca nici nu stiu cum sa ii mai cheltui. Merg prin mall in fiecare zi, mai merg la restaurant, o iesire in club, o iesire cu prietenii, ceva… si cheltui tot banii, dar nu ma stresez pentru ca ii castig a doua zi inapoi la Heylux.

Cam asa e viata mea de cand sunt model de videochat aici. Eu cheltui bani in fiecare zi pentru a ma distra si din urma jobul de la Heylux ma ajuta sa ii castig inapoi, sa nu raman niciodata pe 0. Asta da job adevarat, care merita respectul si aprecierea cuiva. Mai ales a mea. :X

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here