Orice fata isi doreste bijuterii si vacante, iar jobul in videochat la Preziosa mi le asigura pe toate

6
1752
videochat la Preziosa
videochat la Preziosa

 

Femeile au multe preferinte si multe placeri, dar cred ca cele mai comune la noi sunt bijuteriile si vacantele. Bijuteriile pentru ca sunt slabiciunea oricarei femei si cu toate ne dorim eleganta si rafinament, iar vacantele pentru ca iubim viata si relaxarea. Cel putin eu asta am iubit dintotdeauna si bucuria mea este ca am gasit jobul la Preziosa care-mi sustine aceste placeri.

In cel fel le sustine? Pai prin faptul ca acest job ma ajuta sa castig banii cu care imi permit aceste lucruri. Este de la sine inteles ca videochatul aduce multi bani, toate femeile stiu asta si multe fac asta sau ar vrea sa faca. Insa trebuie sa mai vorbim si de studioul de videochat in care faci asta, pentru ca nu doar jobul in sine conteaza.

Dupa prima luna de videochat la Preziosa mi-am permis sa merg in vacanta

videochat la Preziosa
videochat la Preziosa

De exemplu, eu stiam ca se castiga bani din videochat, dar pana n-am gasit cel mai serios studio de videochat din Iasi, nu m-am incumetat sa fac asta. Dupa ce am gasit studioul Preziosa, m-am angajat imediat ca model de videochat si lucrurile pe care mi le-am dorit mereu au inceput sa apara.

In prima luna de videochat la Preziosa, mi-am permis luxul de a-mi face un cadou superb. Iubesc sa ma rasfat, asa ca dupa ce am castigat 7.100 de lei din videochatul de la Preziosa in prima luna, mi-am cumparat un bilet catre Grecia.

Acolo am stat 5 zile in vacanta si m-am distrat, am mers la mare, m-am relaxat, am cunoscut oameni si mi-am cumparat bijuterii care mai de care. Nu stiu daca toate femeile iubesc bijuteriile, dar sunt sigura ca niciuna nu le-ar refuza daca le-ar primi. Asta stiu sigur.

Am absolut tot ce-mi trebuie pentru a avea o viata implinita in Iasi

videochat la Preziosa
videochat la Preziosa

Ei bine, mie mi-a placut sa fiu indepedenta si pe picioarele mele, asa ca mi-am cumparat de una singura bijuterii si vacante. Si gandeste-te ca daca doar intr-o luna de videochat am reusit sa merg si-n Grecia si mi-am cumparat si cateva bijuterii misto, cum a fost in urmatoarele luni la Preziosa Iasi.

Crede-ma, atatea castiguri cate am aici n-as putea sa am vreodata in alta parte. Jobul de la Preziosa ma completeaza intru totul, in toate privintele. Castig zilnic peste 300 de lei in acest studio de videochat din Iasi, iar in fiecare saptamana sunt incantata si cu bonusuri de pana la 3.000 de lei.

Asta ca sa nu mai zic de transportul si cazarea gratis pe care mi le-au oferit femeile de la Preziosa, sedintele de make-up si sedintele foto si MULTE MULTE alte lucruri de care profit in acest studio. Chiar am viata completa cu acest job in Iasi.

 

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here