O personalitate pentru care merită să „ucizi”

0
1777
lucky studio

Dacă aţi luat parte la cel puţin o şedinţă foto atunci aţi înţeles cât de mult contează o privire mai ales atunci când aceasta se potriveşte şi cu personalitatea. Asta nu înseamnă că trebuie să ne schimbăm din carne şi oase pentru a ne reuşi privirea şi să mimăm fel şi fel de expresii. Se poate spune că se face o diferenţă între model, stil şi personalitate, încât să găseşti ceea ce îţi doreşti chiar în cadrul Lucky Studio Iaşi.

Se spune că un număr foarte mare de modele au încercat să atingă o greutate sub limita medie, motiv pentru care au încercat diete groaznice, ca apoi să fie diagnosticate cu tulburări de alimentaţie, care în cele din urmă le-au făcut să renunţe la industria modei de pe catwalk. Spre deosebire de acestea, modelele de la Lucky Studio Chat nu trebuie să treacă prin transformări drastice, pentru că nu contează forma corpului, dacă este mai voluminoasă sau este mai subţirică. În fond, nu contează nici înălţimea. Nu trebuie să fie încadrate în acel stereotip 90-60-90 şi nici nu trebuie să îndure foamea. Aici se pune accent pe personalitate şi pe ceea ce emite prietenilor cu care ele conversează.

Cel mai important este că modelele de la Lucky Studio Chat învaţă să se educe singure, prin faptul că nu se supun unor chinuri pentru a arata impecabil, pentru că de cele mai multe ori gusturile nu se aseamănă, pentru că fiecare om este valoros prin ceea ce are şi implicit este unic prin felul de a fi.

În cele din urmă, a fi model de podium şi model de videochat înseamnă cu totul şi cu totul două activităţi diferite. Prima înseamnă să îţi expui corpul tuturor în cadrul şedinţelor şi al defilărilor, fiind mereu în centrul atenţiei, unde niciun fir de păr nu trebuie să stea dezordonat. Spre deosebire de acestea, modelele de la Lucky Studio Chat îşi asigură condiţii care privesc intimitatea, respectul, încrederea, confidenţialitatea şi în cele din urmă atitudinea. Modelele de la Lucky Studio se pot trezi şi afişa nemachiate, chiar şi cu părul dezordonat dacă asta îşi doresc ele sau dacă această este pe placul interlocutorilor.

Cele mai multe tendinţe din industria modei nu prevăd neapărat o conduită impecabilă, încât tot ce trebuie să faci este să stai concentrată pe ceea ce comunici, pe ceea ce exprimi şi în cele din urmă pe ceea ce simţi tu şi ce simte partenerul de conversaţie. Important este că la finalul unei conversaţii să fiţi relaxaţi, să fiţi informaţi şi să fiţi comunicativi, pentru a crea o relaţie fructuoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here