O alegere înţeleaptă e cea pe care n-o regreți niciodată

0
1531
lucky studio iasi

Cu siguranţă ai păţit şi tu ca la un moment dat să îţi dai seama că ceea ce cândva îţi doreai acum nu mai pare aşa interesant; înseamnă că poate nu ţi-ai dorit atât de mult sau nu era cu adevărat important în viaţa ta. Dacă e ceva ce am învăţat de-a lungul timpului atunci ştiu sigur că o alegere bună este cea care te mulţumeşte. Şi azi şi mâine, oricând. Aşa mă simt eu când vine vorba de Lucky Studio, studioul de videochat din Iaşi unde lucrez.

La Lucky Studio, de la început

Îmi amintesc totul ca şi când ar fi parcă ieri. Păşeam în studioul Lucky Studio cu timiditatea unui copil în primii săi ani de şcoală, când trebuie să înveţe tot şi despre orice. Eram şi eu emoţionată de acest nou început. Nu pentru că nu aş fi ştiut la ce să mă aştept, dat fiind că am discutat toate detaliile deci ştiam ce urma să fac şi cum aveam să fiu plătită şi aşa mai departe.

La început ţi se pare că eşti într-o altă lume. Aici nu te judecă nimeni şi ideea în sine nu pare deloc altceva, e doar un simplu job. Numai în exterior dacă pot spune aşa, îmi dau seama că unii sunt atât de răi încât spun despre acest job că este în fel şi chip.

De ce spun că sunt mulţumită şi că nu a fost o chestie de moment? Pentru că la studioul Lucky Studio am descoperit mai mult decât un loc de muncă şi mai mult decât ceea ce în altă parte pot primi. Nu sunt genul care să se mulţumească cu puţin aşa că salariul meu aici, care poate ajunge şi la câteva sute de lei, atenţie, pe zi este ideal. Îmi fac singură acest câştig şi nu aştept şi tot aştept cine ştie ce promisiune de promovare pentru a câştiga mai mult şi mai bine, cum se întamplă la alte joburi, în alte părți.

Sunt mulţumită de Lucky Studio pentru că este locul unde mă simt bine, lucrez cu plăcere şi sunt răsfăţată. Ţi-am spus că tot ei se ocupă de transportul meu? Salvez bani şi ajung la timp cu maşina lor, oricând, ori de câte ori am nevoie. Ei se ocupă de tot ce înseamnă pregătirea mea şi uite aşa încep să îmi perfectionez engleza. Deci, nu are de să îmi pară rău, sunt mulţumită de ceea ce trăiesc, am fost şi voi fi cu siguranţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here