Numai în Iaşi poţi avea cariera mult dorită. Lucky Studio forum îţi arată de ce!

3
1850
fashion

Cine spune că dacă nu ai o anumită vârstă, nu poţi avea o carieră de succes? Eu am învăţat ce înseamnă succesul alături de echipa cea mai bună din ţară, despre care am aflat pe Lucky Studio forum. De fapt, totul s-a întâmplat foarte rapid.

Nu pot spune că nu vedeam peste tot afişe de la Lucky Studio, însă până nu am experimentat pe propria piele, nu am crezut nimic. Dacă eşti din Iaşi sau măcar ai fost pe aici, mi-ai da dreptate atunci când vorbesc despre aceste afişe. Ele chiar sunt peste tot, iar acum pot spune că asta e dovada faptului că este un studio de excepţie.

De fapt, ce spun eu aici. Nu studio de excepţie, ci este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară şi o spun fără jenă! Dacă ar fi fost vorba de alt studio de videochat, probabil aş fi fost ruşinată să vorbesc despre asta. Dar văzând cum este la Lucky Studio totul s-a schimbat.fashion

Am devenit o fată mult mai deschisă, mai veselă şi mai energică. De ce? Pentru că am banii care îmi permit să fiu aşa. Dacă înainte mi-ar fi spus cineva că voi câştiga 350 de lei într-o zi, probabil i-aş fi râs în faţă. Serios vorbind… Tu n-ai fi crezut că te ia la mişto?

Adică … Abia părinţii mei ce mai câştigau bieţii de ei câte 1.100 de lei lunar. Iar eu să câştig într-o singură zi peste 200 de lei? Mi se părea ceva demn de basme. Ei bine, mă bucur că m-am înşelat. Pentru că aşa am ajuns să lucrez la Lucky Studio, alături de cea mai profesionistă echipă din ţară.model

Nu numai că sunt profesionişti, dar m-au făcut să mă simt ca într-o familie. De fiecare dată când intru în studio, parcă o şi văd pe doamna Alina cum mă întâmpină cu “Bună, puiu! Ce faci?”. Mă alintă şi are grijă de mine ca şi cum aş fi propriul ei copil. Şi nu numai ea, ci şi toţi angajaţii de aici.

Plus de asta, nu trebuie să mai menţionez că eu chiar câştig 350 de lei pe zi la Lucky Studio. Ştiu că m-am lăsat foarte captată de felul cum mă tratează toată lumea aici, încât am uitat de beneficiile financiare.videochat

Însă, oricum nu sunt de neglijat. Aşa cum scrie pe fiecare panou şi afiş din Iaşi, la Lucky Studio un model poate câştiga între 300 şi 800 de lei zilnic. Aşadar, cu sume de peste 7.000 de lei lunar, cum aş putea să spun că nu am o carieră de succes? Succesul înseamnă pentru mine Lucky Studio.

 

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here