Nu plânge, Ano!

3
2239
lucky studio videochat

Ana. Studentă, fostă angajată a unui studio de videochat şi, pentru că nu are nimic împotriva cu a spune totul pe faţă, îşi permite să îi pronunţe şi numele: lucra la Lucky Studio. Ana este vara mea dreapta, dacă e să vorbim de rudenie. Dincolo de asta, este my bff, o prietenă cât 10.

Auzisem zilele trecute melodia “Nu plânge Ana” şi am ras cu gândul la ea, la Ana mea. Ano, ţin să îţi mulţumesc în primul rând pentru că tu ai fost cea care m-a susţinut să merg pe drumul tău şi uite-mă acum, sunt împlinită cu toate cele. Mai apoi îţi spun încă o dată, nu plânge. Nu merită, nu ai de ce. Te vei întreba de ce plânge şi care e suferinţa. Să ştii că de multe ori plânge de bucurie. Nu ai idee ce satisfacţie poţi avea când poţi ajuta, când îţi îndeplineşti un vis, când poţi să îţi faci absolut toate poftele, fără să fii la mâna cuiva.

Ana mea plânge că e emotivă. I-am spus că am fost acceptată la Lucky Studio. Poate că se aştepta, dat fiind că ea ştia condiţiile lor. Dar a plâns. Zice, acum să nu te mai aud cât ţi-e de greu cu locul de muncă. Îmi fusese greu pentru că munceam mult, făceam şi ture duble şi banii erau totuşi prea puţini pentru ce aveam eu nevoie. Cum să îţi întreţii casă, familia cu un salariu de nimic? Acum însă, lucrurile aveau să se schimbe o dată cu Lucky Studio.

Ana mea plânge. Când am sunat-o să îi spun că avem rezervare in Croatia pentru vacanţa asta a plâns iar. E drept că nu o pot opri şi de multe ori nu ştiu dacă e în depresie sau plânge de bucurie J))). Plângea săraca spunând că nu îi vine să creadă că îmi permit aşa mult. În full sezon, Croatia nu este tocmai cea mai ieftină locaţie. Îi spun, stai Ano liniştită, acum viaţă mea e altfel şi dacă tot îmi permit atunci prefer să o fac şi pe ea fericită pentru că merită şi pentru că datorită ei am aflat de studioul Lucky Studio şi am ales să merg la ei.

Recomandarea ei bună mă face pe mine astăzi să fiu femeia împlinită care are de toate. Aşa că nu plânge Ano degeaba. Mai bine rzi, râzi cu mine cu gura larg deschisă, râzi ştrengăreşte şi bucură-te pentru mine. Lacrimile mie nu îmi plac, de orice fel ar fi ele.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here