Modelele de la Preziosa au cele mai mari castiguri in videochat

0
461

 

Niciodata n-a fost o noutate faptul ca grupul Lucky din Iasi a adus cele mai mari castiguri modelelor de-a lungul anilor. Drept dovada au fost si angajarile care s-au facut in cei peste 9 ani de cand s-a deschis grupul Lucky, care a lansat pe piata si Heylux si Preziosa. Preziosa Iasi este si studioul unde lucrez eu ca model de videochat si aceste castiguri au fost confirmate chiar in fata ochilor mei.

Pentru mine, castigurile la Preziosa au fost mereu ceva obisnuit, nu mi se parea anormal ca intr-o zi sa am castiguri chiar si mai mari de 800 de lei. Pentru ca studioul este de asa natura incat castigurile sa fie ceva garantat, ceva ce am in permanenta. Ca daca nici castiguri nu mai sunt intr-un studio de videochat, atunci ce sa fie?

Fetele au la Preziosa si castiguri de peste 9000 de lei intr-o zi

Preziosa s-a mandrit de multe ori cu modelele cu cele mai mari castiguri, cu modele de top, care au avut si 5000 de lei intr-o zi, chiar si 9000-10000 de lei. Asta le-a adus in top si totodata a adus renume studioului, renume de care m-am bucurat inca de la angajare.

E drept ca inca n-am ajuns eu sa am castigurile acelor fete, dar nici departe nu sunt. Si ele au fost unde sunt eu acum, deci nu e greu. Totul are un inceput, iar daca eu am avut deja zile in care am depasit si 800 de lei castigurile mele, ma indrept pe drumul cel mai bun.

Chiar nu conteaza pentru mine ca o sa se intample acum sau mai incolo, important e ca am garantia ca o sa ajung acolo. Pana atunci, nu trebuie sa ma strofoc deloc. Daca vad fetele in fiecare zi cum se bucura de castiguri uriase, n-am de ce sa-mi fac griji, asta e ideea.

Atata timp cat stiu ca Preziosa e printre studiourile in care modelele castiga cel mai mult, stau linistita. Mi-e bine si cu cei peste 500 de lei pe care ii castig zilnic si nu ma plang chiar deloc. Astept totul cu rabdare 😀

Nimic din ce-mi propun la studio nu e greu, trebuie sa am rabdare

Crezi ca fetele acelea care castiga acum mii de dolari la Preziosa au castigat din prima? Nu, au avut rabdare, asa au ajuns in top. Preziosa oricum se ocupa de fiecare model in parte si ne ajuta pe toate cat se poate de mult, deci nu exista motiv de ingrijorare.

Si…pana la urma, eu aleg ce e mai bun pentru mine, la fel cum ar face oricine, nu? De ce m-as angaja ca model de videochat intr-un studio daca nu mi-ar fi bine acolo? 😀

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here