Model la Lucky Studio Iaşi

0
1907
model lucky

Răsfăţul pe care îl poate avea un model de la Lucky Studio Iaşi este de aşa natură cât să atragă o oarecare invidie. Şi cum să nu fie astfel dacă fetele au parte de atât de multe beneficii? Începând cu partea de beauty, de al lor look şi până la câştigurile pe care le au, modele Lucky Studio Iaşi sunt ca zeiţele ce merită venerate.

Definiţia unui model

Când spui model te gândeşti la defilări pe podium poate. Ei bine la Lucky a fi model înseamnă o definiţie complexă. În primul rând este vorba de acele femei care „prezintă” în faţă unei camere, cele care se doresc admirate şi merită asta. Sunt acele femei care întreţin conversaţiile online şi care activează în lumea aceasta de videochat.

Într-un alt sens, a fi model la Lucky Studio Iaşi înseamnă a fi o răsfăţată. Fetele sunt numite astfel pentru a se înţelege că sunt tratate regeşte, la un înalt nivel. Aşadar, angajatele lor sunt de fapt cele care întreţin acest mediu şi fac din munca de videochat la Lucky Studio Iaşi o plăcere, un răi al fetelor.

Ca o demonstraţie în plus, dacă mai e cazul, pentru ceea ce înseamnă a fi model la Lucky Studio Iaşi află că acestea au parte de tot soiul de servicii şi de beneficii. Aşadar, încă de la angajare li se oferă şansa de a opta pentru un anume tip de contract, de la cel pe termen scurt sau lung. În funcţie de asta vine şi un bonus pe care îl primeşti, intrând în vigoare din prima zi.

Ai parte de stilişti, de fete care se ocupă de păr, de machiaj şi de întreg aspectul tău până când să începi munca la propriu. Ai parte de salarii pe care practic ţi le faci singură, pe baza unui comision. Îi primeşti în fiecare zi, la final de tură. Acum spune-mi că nu ai trecut şi tu cel puţin o dată prin chinul de a fi fără bani şi prin nevoia de a împrumuta…acum nu mai e cazul pentru cele care sunt modele la Lucky Studio. Asta pentru că sunt plătite foarte bine în primul rând şi mai apoi pentru că au banii primiţi zilnic care le ajung pentru orice îşi propun, pentru orice îşi doresc.

Poţi să crezi acum ce înseamnă în adevăratul sens al cuvântului să fii model la Lucky Studio Iaşi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here