Mi-e usor sa-mi intretin familia cu banii castigati zilnic la Preziosa

0
1111

In ce moment am ajuns eu sa intretin intreaga familie, nu stiu, dar stiu sigur ca fara jobul de la Preziosa n-as fi reusit nici daca stateam in cap. Pe bune, fara acest loc de munca in videochat m-as fi pierdut in cateva luni, n-as fi reusit. Plus ca inainte sa ma angajez aici munceam foarte mult si nici eu nu mai stiam cate nopti nedormite aveam.

Ma simteam ca un zombie, pentru ca nu dormeam foarte mult. Aveam doua joburi de la care reuseam sa acumulez 2.000 de lei in total. Unul era full time si unul part time, asa ca eu n-aveam timp liber deloc, mai pe scurt. Uneori, dupa ce terminam tura la jobul full-time, mergeam direct la cel part-time.

Castigam 2000 lei lunar din doua joburi si la Preziosa ii pot castiga zilnic

Ca sa vezi cat de haotica era viata mea. Dar imi trebuiau banii pentru a avea grija de fratiorii mei si tot nu era de ajuns. Unii sunt la scoala, unii la gradinita, cheltuieli in casa sunt, asa ca iti poti inchipui ca nu-mi erau de ajuns 2.000 de lei lunar. Mama avea niste probleme si nu putea munci si uite asa m-am vazut plina de responsabilitati.

Responsabilitati carora le fac fata cu jobul de la Preziosa Iasi cu succes. Cu banii castigati aici, ii tin in scoli si pe fratiorii mei, o ajut si pe mama si nu raman eu fara. Adica pot imparti cu succes banii castigati, ba chiar imi raman mie mai multi. Si nici nu muncesc cine stie cat la Preziosa.

In mod normal, programul de munca este de 7-8 ore pe zi, dar fiindca eu sunt ambitioasa si vreau mai multi bani, mai stau 2-3 ore peste program, care pot insemna si cate 300 de lei in plus uneori. Ai vazut bine, am zis 300 de lei. Pentru ca la Preziosa pot castiga zilnic de la 400 si pana la 2000 de lei.

Traiesc fara griji in Iasi de cand castig sumele astea

Ce viata duc eu de cand lucrez aici! In sfarsit am scapat de probleme, pot sta si eu linistita, ma pot bucura si eu de alte lucruri in viata, nu doar muncesc non-stop. Inainte munceam si cate 16 ori pe zi. Daca as lucra atata la Preziosa, nici nu vreau sa-mi inchipui cat de multi bani as castiga.

Dar e bine ca-n doar 8 ore de videochat pot castiga atat de multi bani. Imi e de ajuns, nu vreau nimic mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here