Mereu ma simt ca acasa cand vin sa fac videochat la Heylux

0
1202

 

Eu nu stiu daca vreodata cineva ar putea sa se simta atat de bine la locul lor de munca asa cum ma simt eu cand vin la Heylux. As fi crezut ca facand videochat aici o sa fie tot ca un job pentru mine, dar nu este deloc asa. De fiecare data cand vin in acest studio de videochat din Iasi ma simt ca intr-un camin.

Un camin unde sunt primita cu caldura, cu blandete si cu multe zambete. Una din cele mai misto parti de la jobul de la Heylux este si faptul ca aici lucreaza numai femei. E singurul job in Iasi pe care l-am avut pana acum unde lucreaza numai femei.

La Heylux lucreaza numai femei dragute si respectuoase

Poate acum nu ti se pare mare lucru, dar este, crede-ma. Cand stii ca esti intr-un mediu de munca unde nu esti discriminata, unde poti fi tu insati, unde poti fi libera. E cel mai super sentiment!

La Heylux nu mai pot spune ca este ca la orice alt loc de munca obisnuit, unde fugi dimineata stresata sa ajungi, apoi stai panicata sa nu gresesti cu ceva ca poate te da afara. Nu, asa ceva nu exista la Heylux. Vin mereu relaxata la studio si nu mi-e teama de nimic, pot sa si intarzii. Desi nu prea am cum, avand in vedere ca vine o masina de la Heylux si ma ia din fata blocului.

Nu trebuie sa fug eu dimineata dupa autobuze sau altceva, stau linistita in casa si astept, pentru ca jobul de la Heylux imi garanteaza transportul. Deci chiar nu am cum sa intarzii si chiar daca o fac, nimeni nu-mi spune nimic. La Heylux sunt absolut libera sa fa casa cum simt. Ies in pauza cand vreau, ma duc sa mananc, sa beau cafea, sa fumez o tigara si nimeni nu are nimic de obiectat.

Oricarui model de videochat ii e drag sa castige zilnic bani la studio

De asta spun ca sunt ca acasa la Heylux. Desi tura mea este de seara, pot veni si dimineata sa castig niste banuti, si la amiaza si oricand vreau. Usile imi sunt mereu deschise la Heylux si absolut nicio fata de aici nu vine sa-mi spuna ca ca gresesc cu ceva.

Ti-e mai mare dragul sa vii ca acasa intr-un asemenea loc de munca, unde stii ca mai si castigi intre 300 si 800 de lei zilnic. Eu n-am mai gasit un asemenea job in Iasi pana acum, de aceea o sa profit la maxim de ce mi se ofera la Heylux!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here