Mamă singură, dar de succes

0
2036
mama succes

Cred că vă puteţi da seama foarte bine cât este de greu să fii o mamă singură în ziua de azi, mai ales având în vedere stigmatul care este pus în fruntea femeilor care îşi cresc copiii singure şi fără ajutor din partea taţilor celor mici. Nu numai că este greu să creşti un copil singură, dar este greu să îl creşti şi să nu ai cu ce îl întreţine, atât pe el cât şi pe ţine. Este foarte dificil în România. Eşti şi judecată, te baţi pentru custodia copilului prin tribunale, plăteşti bani grei la avocaţi, faci datorii şi mai ajungi să te evite şi toată lumea din partea fostului soţ pentru că eşti în tabăra adversă.

Ajutor nesperat

Fără un loc de muncă, ca mama singură este foarte greu de supravieţuit, mai ales dacă al tău copil este mic şi mai necesită şi prezenţa ta mereu. Noroc de mama mea care m-a ajutat şi mă ajută în permanenţă atât să supravieţuiesc, cât şi să am grijă de copilaşul meu. Nu se mai pune problema în ziua de azi că nu mai am bani sau nu mai pot să îndeplinesc nişte condiţii de viaţă suficient de bune încât să îmi păstrez copilul lângă mine, dar înainte aşa era şi numai eu ştiu cum am făcut să ajung să ne fie bine amândurora.

Mama de succes

Acum nu mai am nicio problemă de genul şi nici nu aş vrea să-mi mai amintesc de acele vremuri în care gândul că nu am cum să îmi ţin copilul fericit, mă bântuiau. Lucrez şi stau foarte bine din punct de vedere financiar. Am acum un apartament cu 3 camere în Iaşi şi copilaşul meu are propria cameră, este fericit, merge la şcoală şi este mândru de mama lui modernă. Dar ce lucrez poate m-aţi întreba, având în vedere trecutul urât. Ei bine, m-am angajat la videochat în Iaşi. Sunt model la Lucky Studio şi am parte de cele mai frumoase momente din viaţa mea în acest moment.

Am banii pe care nu i-am avut niciodată, îmi îmbrac copilul şi pe mine cu haine de calitate, îmi permit să îl trimit în excursii cu clasă atunci când se cere astfel de lucru de la şcoală şi am şi cum o ţine pe mama la noi pentru a avea grijă de cel mic. Îmi permit să fac cumpărături din mall atunci când am nevoie de ceva pentru casă sau de îmbrăcat şi pot merge şi la mare alături de familia mea atunci când simţim nevoia de o pauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here