M-am angajat la Heylux pentru ca aici pot castiga pana la 2000 lei zilnic

0
1144
heylux iasi
heylux iasi

M-am saturat de anunturi false, in care angajatorul spunea ca am posibilitatea de a castiga pana la nu stiu ce sume lunare, cand de fapt peste tot nu primeam mai mult de 1200 de lei, indiferent de cat lucram. Am vrut si eu un job in Iasi unde sa simt ca evoluez, nu ca stau pe loc castigand 12 milioane amarate.

Si spre deosebire de alte locuri de munca in Iasi, la Heylux chiar am parte de tot ce scria in anunt. In anuntul de la Heylux scria ca un model de videochat poate castiga intre 400 si 2000 de lei zilnic in cele mai luxoase conditii si libertate deplina, iar acum ca lucrez aici vad cat a fost de adevarat.

Totul e diferit la Heylux, pana si atmosfera in care lucrez

heylux iasi
heylux iasi

La inceput am avut si eu suspiciuni, ca orice alt om, dar nu mi-a trebuit mult pana sa vad ca totul e pe bune. Cateva zile lucrate la Heylux mi-au fost de ajuns sa imi dau seama ca aici totul e diferit, pana si atmosfera de la munca, pana si mediul de aici, totul.

Aici lucreaza o echipa formata numai din femei si asta schimba situatia total, pentru ca pot fi eu insami, libera sa ma exprim, sa fac ce vreau. Acum nu mai e ca la celelalte locuri de munca in Iasi, aici lucrez printre fete de treaba care inteleg nevoile mele. Plus de asta, sunt corecte toate cu mine.

Banii mi-i primesc asa cum mi s-a promis, mereu la timp si fara retrageri sau alte chestii, primesc pana la ultimul banut castigat in videochat. Platile se fac la timp si legal la Heylux, ceea ce e o mare diferenta dintre jobul de aici si altele. Ca sa ajung sa cred ca pot castiga pana la 2000 de lei zilnic din videochat, a trebuit sa ma angajez la Heylux.

Chiar pot castiga pana la 2000 de lei in cateva ore pe zi

heylux iasi
heylux iasi

Daca din primele zile eu am castigat bani si au fost sume peste 150 de lei in fiecare zi, normal ca incepusem sa cred ca faza cu “intre 400 si 2000 de lei zilnic” e adevarata. Eu, noua in videochat, sa castig bani din prima zi a fost pentru mine un fel de garantie.

Si acum ca am cateva luni bune de cand lucrez aici, da, pot confirma: am ajuns sa castig si cate 640 de lei uneori pe zi, numai in cateva ore de videochat. Cine stie cat de repede ajung si la 2000 de lei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here