Lucrez la Lucky Studio pentru că sunt respectată

0
1552
videochat lucky studio

Nu degeaba se spune că în funcţie de ce alegi, de locul de muncă, te defineşti în gusturi. Ei bine, eu lucrez la Lucky Studio, cel mai bun videochat din Iaşi şi din ţară; ce crezi că ar spune asta despre mine? Sunt mulţi care nu cunosc acest domeniu aşa că lasă-mă să îţi spun că am şi eu pretenţiile mele.

Am cunoscut de-a lungul timpului tot felul de oameni, de la cei care te invidiază şi pentru un capăt de aţă şi până la cei care îţi zâmbesc şi sunt alături de tine indiferent ce. Am cunoscut oameni care auzind de videochat făceau ochi mari la mine. Lasă-mă să îţi spun că Lucky Studio nu e un loc oarecare şi nu am nevoie de sfaturile tale, tu cel care nu ai nici o legătură cu domeniul asta. Nu cunoşti, dar îţi place să bârfeşti despre asta.

Este adevărat că la început, ca femeie, te gândeşti că nu ai putea face faţă puterii unui bărbat. Dacă unul insistă, dacă altul nu ştiu ce spune…sunt o mulţime de gânduri pe care le ai. Dar la videochat nu te întâlneşti faţă în faţă, fizic, cu nimeni. Pur şi simplu sunt discuţii pe chat, online. Cât despre studioul unde lucrez, aici totul este super calculat, cu reguli; la Lucky Studio Iaşi bărbaţii nu au ce cauta, nu intră nici măcar în vizită. Se lucrează numai într-o echipă de fete şi asta îţi dă încredere că totul este ok.

Mai mult decât atât, la Lucky Studio nimic nu este pe principiul „obligatoriu”. Există şi cont pe profil de non adult. Tu nu ai de unde să ştii asta, dar cel puţin nu te mai ambala să vorbeşti dacă tot nu cunoşti. Adică, la un astfel de chat chiar este vorba numai de discuţii online şi mai ales cele care nu trec de o limită, pentru că nu implică nimic erotic sau ceva de genul.

Pretenţiile mele au fost ridicate de la bun început. Nu degeaba am ales să lucrez la Lucky Studio, cel mai bun videochat din Iaşi şi din ţară mai ales. Am ales acest loc pentru că îmi oferă siguranţă, încredere că sunt protejată şi că munca mea este răsplătită, în fiecare zi, în mod corect. Nu am ce să le reproşez şi dacă ar fi să o iau de la capăt cred că aş lua exact aceleaşi decizii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here