Lucky Studio – un job de milioane în videochat

0
1915
lucky studio

         Mi-am găsit colţul meu de confort şi siguranţă cu Lucky Studio Iaşi. De când sunt model de videochat la cel mai bun studio din Iaşi şi din ţară, simt că pot zbura. Aici am găsit tot ce şi-ar putea dori o femeie.

Lucky Studio nu este un mit, este o realitate. Mi se părea ireal să promită atâtea lucruri şi să fie adevărate. Dar mă bucur că m-am înşelat. Toate acele promisiuni s-au adeverit, iar eu sunt fericită. Nu numai că mi-am primit bonusurile, discreţie, legalitate, libertate, dar şi vacanţe pe gratis. De când sunt la Lucky Studio, am numai de câştigat. Primul lucru pe care l-am câştigat a fost un contract 100% legal şi benefic. Din acest contract, m-am ales cu o listă de avantaje. Make-up zilnic, pe toată durata contractului, 2 schimbări de look, 2 şedinţe foto, cursuri de limba engleză şi franceză, transport gratuit. Aceasta este o listă foarte sumară a lucrurilor de care eu am beneficiat, pe lângă bonusul de 2.000 de lei.

Nu mai trebuie să stau în gălăgie şi dezordine. Acum am camera mea proprie, aranjată ca în filme. În camera mea, eu pot face tot ceea ce îmi doresc, am toată libertatea dorită. Dacă este ceva ce nu îmi place, am libertatea să renunţ. Aşadar, al doilea câştig este intimitatea şi libertatea pe care le am la Lucky Studio.

Al treilea câştig nu este altul decât un salariu mai mult decât motivant. Salariul meu a început de la 2.000 de lei pe lună, dar a ajuns şi la 10.000 de lei. Evident, am ajuns acolo doar cu multă muncă şi ajutor din partea lui Lucky Studio. Dar această muncă nu a fost grea pentru mine, pentru că mereu am venit la Lucky Studio cu drag.

Un alt câştig cu Lucky Studio este faptul că nu am un program fix. Pot alege orele şi zilele în care lucrez, pe care le pot schimba oricând intervine ceva. Astfel, nu mai stau cu stresul acela permanent că nu mă pot trezi dimineaţa sau că întârzii. Lucky Studio nu e un stres, e o bucurie.

Pentru că sunt înconjurată doar de femei, nu am motive să fiu retrasă. Fetele aici sunt foarte prietenoase şi pot glumi şi vorbi orice cu ele. Cred că mi-am făcut şi câteva prietene bune aici. Cu ele merg la cumpărături, la saloane, mergem în vacanţe, ne răsfăţăm şi ne distrăm.

Nu am cum să renunţ vreodată la Lucky Studio. Mi-a umplut viaţa numai cu câştiguri, atât materiale, cât şi spirituale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here