Lucky Studio te ajută să visezi la mai mult

0
1580
lucky studio iasi

Îmi dau seama acum că a-ţi face viaţa aşa cum îţi doreşti implică de fapt îndrăzneala de a urma o cale. O spun din propria experienţă. Indiferent ce ai face, lumea te va critica, va considera că eşti prea tupeistă, mai ales pentru o fată. Pe ei nu îi vei mulţumi niciodată; dar pe tine? Aşa trebuie să gândeşti când eşti pusă în faţa unei oportunități cum e jobul la Lucky Studio.

Lucky Studio – sună sau nu cunoscut acest lucru pentru tine? Recunosc că, deşi este văzut ca cel mai bun studio de videochat din Iași și din ţară, nu ştiam mare lucru despre asta. Fiecare cu interesul lui şi până când să fiu în căutare de job, efectiv nu am avut interes pentru acest studio. Aşa că nici nu mai contează dacă ai auzit sau nu de ei, contează ce pot face unii pentru alţii, Lucky Studio pentru tine şi invers.

Aşadar, Lucky Studio te acceptă ca parte din echipă, deşi nu eşti o fată cu experienţă. Aşa că, se acceptă şi faptul că nu ştii nimic despre ei dinainte J. Se întâmplă asta pentru că aici nimic nu este ca în alte părţi. Cine nu a fost un începător într-un domeniu? Asta nu înseamnă că nu sunt şanse ca la un moment dat să fii chiar la fel de bun precum cineva experimentat.

Marea provocare ţine de a accepta, în primul rând pentru tine, un job altfel. La Lucky Studio ţi se oferă un job excelent în videochat. Mai apoi îl compari cu o şansă pe care o întâlneşti una la o mie. Prin condiţiile lor şi luxul pe care îl au, sunt mai mult decât simpli angajatori. În egală măsură, ai şansa de a câştiga mai mult şi mai bine. Doar asta visai, nu-i aşa?

Între ciocan şi nicovală – aşa mă simţeam eu la început. Accept jobul la Lucky Studio, cu riscul de a fi văzută cu alţi ochi de către cei din jur? După care mi-am dat seama că trebuie să îndrăznesc să îmi doresc mai mult pentru mine, că eu sunt cea care munceşte, că indiferent cum este acel job la videochat nu este nimeni care să muncească în locul meu sau să îmi ofere mai mult. Doar eu sunt responsabilă pe ceea ce aleg şi pe ceea ce fac.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here