Lucky Studio şi eu – la prima întâlnire

0
1593
lucky studio

În timp ce în lumea reală oamenii concurează unii împotriva altora, la studioul de videochat Lucky Studio femeile se ajută unele pe altele. Este vorba despre ceea ce înseamnă o familie mare. Este familia Lucky Studio, familia femeilor care se iubesc. Lucky Studio este un studio unde întreg personalul este compus din doamne şi domnişoare. Cu o mare varietate în vârstă, înălţime şi calităţi sau caracteristici, Lucky Studio a reuşit să îşi formeze cea mai demnă echipă de videochat.

Pentru a le crea confortul necesar acestor modele, întreg studioul de videochat ieşean este compus dintr-o clădire de birouri, cu structura: parter plus două etaje. Nici mie nu mi-a venit să cred. Atunci am decis să merg cu prietena mea de la facultate la charmatul Lucky Studio.

Lucky Studio m-a impresionat

„Impresionant!” acesta a fost primul meu cuvânt la vederea clădirii. O clădire unică, cu o construcţie bine structurată şi cu o mulţime de echipamente moderne. De la lumini unice, decoraţiuni de interioare şi până la culori vii ale pereţilor. Mereu mi-a plăcut să pot să îmi decorez camera cum vreau. Aici, la Lucky Studio ai şi această posibilitate. Se investeşte şi se modernizează mereu, tocmai pentru a le oferi confort modelelor.

Camere spaţioase, curate, pline de energie pozitivă şi împodobite cu fel şi fel de materiale de lux. Adevăratul castel din poveste. Pentru că prietena mea nu vrea să îi spun numele, eu îi voi spune BFE. Ştiţi şi voi ce înseamnă: best friend ever. Cea mai bună prietenă a mea era încântată de ceea ce mă încânta pe mine. Ciudat şi funny într-un fel!

Credeam că aici nu este atât de mult bine. Însă, Lucky Studio îţi oferă o mulţime de beneficii doar la un singur contract. Ai machiaj în fiecare zi, ai transport zilnic gratuit, ai profesoare de limbi străine, ai creatoare de conturi şi bineînţeles ai prietene modele de videochat. Asta nu este tot. Impresionantul studio de videochat Lucky Studio te lasă să îţi alegi timpul în care vrei să lucrezi. Nimeni nu îţi spune cum, cât şi de unde să lucrezi. Totul este la alegerea ta. Fie lucrezi de acasă 5 din 7, fie vii la birou 4 din 7, tu decizi.

Eu am decis pentru mine. Pentru a fi alături de BFE sunt şi aici. Am optat pentru ture simetrice cu a sa, pentru a ne petrece timpul la cumpărături împreună. Este distractiv să ştii că în 3 zile de muncă caştigi cât alţii într-o lună de muncă sau mai mult. Îmi place cum Lucky Studio schimbă lunar ceva la mine. Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară m-a impresionat ca nimeni altcineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here