Lucky Studio – prețiosul meu suport financiar

0
1929
lucky studio

Se spune că este destul de uşor să fim iresponsabili cu banii atunci când suntem tineri. Însă, partea cea mai rea o realizăm pe măsură ce ne apropiem de 30 de ani. Pentru mine, de exemplu, pentru că lucrez împreună cu Lucky Studio nu este aşa. Deşi îndată voi schimba prefixul vârstei, încă nu am această grijă.

Mulţi prieteni de ai mei îmi spun să îmi deschid un cont de economii. Serios? Ce să fac cu el? Sau să îmi deschid un fond de pensii. La ce mi-ar trebui mie? Poate că este o concepţie greşită. Însă, atât timp cât există Lucky Studio nu îmi fac griji. Lucky Studio este sprijinul meu financiar în fiecare zi.

Lucky Studio îmi dă bani în fiecare zi

De când lucrez cu Lucky Studio, şi îndată am 2 ani de zile, mă simt că o adolescentă. Primesc bani de pacheţel în fiecare zi. Însă, banii pe care îi fac într-o singură zi de muncă, cu siguranţă sunt mai mult decât un pacheţel. Închipuie-ţi că aici câştig undeva la 400-800 lei pe zi. Cine nu ar vrea o sumă de aceasta pentru o singură zi? Probabil dacă aş fi adolescentă din nou nu aş şti ce să fac cu aceşti bani.

Lucky Studio mi-o oferit training de calitate, încât să încep să câştig mai mult decât 100-200 lei, cum o făceam în prima mea săptămână de activitate. Am învăţat să am încredere în mine, să mă descopăr şi să realizez cât de uşor se pot face banii. Este un job de nota 10. Plus, cu aceşti bani pot să economisesc. Deşi nu am un cont la banca sau un fond de pensii, mă gândesc şi la zile negre. Poate la un moment dat o să fie nevoie. Nu degeaba se zice că se ţii banii la saltea. Bine, acum să nu îţi închipui că îi ţin chiar în salteaua de la pat. Ar  fi chiar hilar.

Altceva ce îmi place la Lucky Studio din Iaşi: toate impozitele (cel pe venit, pe salarii, contribuţii la sănătate) sunt achitate integral de Lucky Studio şi nu sunt din banii pe care îi iau zilnic. De altfel, pe lângă banii zilnic, în fiecare duminică am parte de un bonus. Cum se acordă acel bonus şi pentru cine? Pentru fiecare model de videochat care lucrează în clădirea de birouri Lucky Studio. Iar în funcţie de totalul câştigat într-o săptămână, se face o medie şi pentru ziua de duminică. Vezi de ce îţi spun că Lucky Studio este sprijinul meu financiar? Într-o lume cu o economie nu tocmai prosperă, eu reuşesc. Şi reuşesc mulţumită lui Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here