Lucky Studio mi-a oferit un bonus de angajare în videochat de 10.000 de lei

0
1685
luckystudio.ro

Acum 3 ani m-am decis să mă angajez în domeniul videochatului. Am căutat cel mai bun studio de videochat din ţară, pentru că mi-am dorit cele mai bune condiţii. Dacă tot urma să intru în această lume, voiam să fie ceva glorios, nu nesemnificativ. Aşa am ajuns să fiu model de videochat la Lucky Studio Iaşi.

Chiar de la început, am avut o intrare glorioasă în acest domeniu. Lucky Studio a avut grijă să fiu primită cum se cuvine, printr-un bonus de 10.000 de lei. În urma semnării contractului de 3 ani, bonusul era de 38.880 de lei, dar 28.880 au fost investiţi. Cum?  În mine, în intrarea mea cât mai demnă de admirat în această lume. 28.880 de lei este o sumă foarte mare. Îţi poţi închipui care a fost rezultatul acestei investiţii uriaşe? Exact, extraordinar!

Cele mai naturale şi la modă machiaje, cea mai scumpă manichiură şi pedichiură, schimbări de look, şedinţe foto făcute de profesioniste, accesorii, cursuri, transport. Încă nu îmi pot imagina câte lucruri mi s-au asigurat printr-un simplu contract. Care mai este şi 100% legal, cu toată legislaţia la zi.

Acest bonus a fost doar începutul a unui întreg şir de surprize. Lucky Studio m-a surprins în permanenţă cu câte ceva. Având parte de cel mai profesional training, am fost şocată să văd rezultatul acestuia. Am început să cuceresc admiratorii cu sutele, să îi înnebunesc şi să îmi facă orice poftă, prin cadouri şi atenţii. La scurt timp, datorită lui Lucky Studio Iaşi, am început să am câştiguri considerabil de mari. Dat fiind că plata era la zi, în primele 2-3 luni câştigam cam 400 de lei. Dar după aceea, am depăşit uşor suma de 800 de lei pe seara. Nu îmi încăpeam în mine de mândrie că sunt o femeie atât de capabilă!

Şi nici măcar nu lucram atât de mult, lucram câte 3 zile pe săptămână. Uneori 4, iar când mă simţeam plină de energie, alegeam 5 zile. Când nu prea aveam timp, lucram numai câte o zi pe săptămână. Este perfect să ştiu că îmi pot schimba programul aşa cum îmi doresc.

Lucky Studio este cea mai mare realizare a mea. De când sunt aici, mă îmbogăţesc sufleteşte, dar mai ales financiar. Toţi aceşti bani îmi asigură un viitor în care să nu îmi fie frică de ziua de mâine. Deja mă imaginez fiind cea mai fericită femeie din lume alături de Lucky Studio Iaşi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here