Lucky Studio mi-a oferit 80% din câştigurile în videochat!

10
2279
Lucky Studio
Lucky Studio

Adevărul este că am mai fost angajată în multe studiouri de videochat din ţară. Am început lucrând la un studio de videochat din Bucureşti, apoi în Cluj şi după aceea, din nemulţumire faţă de aceste locuri, am ajuns în Iaşi, la Lucky Studio.

Nu ştiu dacă tu ai lucrat în videochat şi ştii despre ce vorbesc, dar voi încerca să fiu cât mai explicită. La vechile studiouri de videochat nu primeam nici măcar 50% din câştiguri, atât cât mi-a oferit Lucky Studio din prima. În acele locuri abia primeam 30-40% din câştiguri.

Acest procent se referă la câştigurile pe care le aveam. Dacă, de exemplu, obţineam 4.500 de lei într-o lună, primeam doar 30% din ei. Deşi ei spuneau că îmi ofereau mai mult, ştiam şi singură să calculez, nu eram atât de neştiutoare precum mă credeau ei.

Această lipsă de respect a acestor studiouri m-a împins să mă angajez la Lucky Studio Iasi, unde am găsit lucruri total diferite ca până acum.

Câştigurile de la Lucky Studio te duc şi la 80% din comision

Lucky Studio
Lucky Studio

Aşa după cum am spus, Lucky Studio mi-a oferit din prima un procent de 50% din câştiguri. Ceea ce mi s-a părut foarte corect, pentru că asta înseamnă egalitate între angajat şi angajator.

Partea frumoasă este că nu am rămas la acest procent, oricât de corect era el. La Lucky Studio am avut şansa de a ajunge şi la un comision de 80% din câştiguri, lucru ce s-a întâmplat.

Mi se spunea că e un pic mai dificil să obţin comisionul cel mare, şi într-adevăr a fost. Dar eu aveam deja 2 ani de experienţă, iar la Lucky Studio aveam toate condiţiile de muncă în care puteam obţine bani mulţi. Aşadar, am ajuns la 80% din câştiguri.

Cat înseamnă 80% din câştiguri la Lucky Studio?

Fiindcă sistemul de plată la Lucky Studio a fost unul la zi, mi-a fost uşor din prima. Nu am mai întâlnit studiouri care să-mi ofere zilnic între 300 şi 800 de lei, iar asta m-a motivat mult.

Mai ales şi faptul că nu mai trebuia să muncesc într-un apartament cu camere îngrămădite şi urâte. La Lucky Studio am dat peste o adevărată companie, cu o clădire uriaşă şi camere senzaţional de confortabile şi frumoase. Datorită acestor condiţii şi sistemului de plată la zi, am reuşit să obţin zilnic peste 900 de lei.

Lucky Studio
Lucky Studio

La început, a fost puţin mai dificil, dar după ce am prins ideea, am început să câştig câte 5.000 de lei în doar 5 zile. Iar pentru această sumă, Lucky Studio îmi mai oferea în fiecare săptămână câte un bonus de 3.000 de lei. Uite asta înseamnă comisionul de 80% din câştiguri la Lucky Studio!

 

 

 

10 COMENTARII

    • Da, este puţin mai dificil, trebuie să stai online puţin mai mult, mereu din aceeaşi cameră. Pe mine m-a ajutat experienţa din urmă :* o să reuşeşti şi tu, nu-ţi face griji :*

    • Da, fată. Nu e chiar aşa de greu. Făceam în aşa fel încât să am în fiecare zi măcar câte un privat de minim o oră şi gata 😀 banii veneau :*

    • Mă tratau foarte naşpa… Pur şi simplu, zici că eram un nimeni. Plus că aveau camere foarte urâte, din alea de apartament din anii 50. 😀

      • Asta crezi tu. La Bucureşti, oamenii te calcă în picioare. Nu e viaţa bună, e agitaţie şi oameni răi. La Iaşi e mult mai frumos, mai ales că Lucky Studio îmi oferă bani în fiecare zi şi pot ieşi în oraş mereu să mă distrez 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here