Lucky Studio mă ajută să-mi fac planuri mari pentru viitor

0
1530
lucky studio iasi

Ne lovim cu toţii de celebra întrebare: „unde te vezi peste x ani?”. E cea mai comună întrebare pe care o aud de când am terminat şcoala. Ştiu că de acum lucrurile sunt mai serioase şi trebuie să îmi câştig singură banii. Am însă şi soluţia perfectă pentru asta: jobul din videochat, la Lucky Studio.

Planul meu de viitor ţine desuccesul la Lucky Studio. Acest acest studio de renume din Iaşi, dar şi din ţară, te angajează, chiar dacă ai sau nu experienţă. Ştii cum se spune, se prea poate ca potenţialul să fie tocmai într-o fată care nu are experienţă în videochat; dar cu toţii am avut un început, aşa că tot ceea ce am nevoie este doar o şansă.

Ca angajată la Lucky Studio, am parte de numeroase avantaje din videochat. Unii au reduceri la produsele unor magazine în cadrul cărora lucrează. Ei bine, la mine bonusul se referă la altceva. Am transport gratuit pentru zilele de muncă, transport oferit chiar de ei, cu maşinile lor şi persoane special angajate pentru asta. Am de asemenea parte de intimitatea pe care o caută orice fată. Dacă până şi şoferul fetelor este de fapt tot femeie, ai înţelege cât de mult se pune accent pe ideea de echipă numai de fete? Şi acesta este doar un exemplu pentru care Lucky Studio este locul potrivit pentru mine, aşa cum cred eu.

De cum te angajezi la Lucky Studio ai parte de renumele de „model”. Cum sună asta? Sunt model la Lucky Studio … chit că eşti sau nu începătoare primeşti training, ai parte de sesiuni de coafor şi machiaj în fiecare zi. Îmi salvează şi bani pentru cât aş sta să mă aranjez singură –  pentru fiecare zi în care îmi dau „întâlnire” online cu admiratorii mei.

Succesul meu în videochat e mai simplu decât mi-am închipuit. Pentru că, la Lucky Studio, am un câştig zilnic foarte bun (minim 300 de lei) și îmi permit să îmi cumpăr multe lucruri. Sau să fac niște cursuri de cosmetică. Deci, întreabă-mă unde mă văd peste 2 ani … îţi voi răspunde că tot aici, la Lucky Studio, fiindcă am toate motivele să fac asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here