Lucky Studio m-a învățat toate secretele videochatului

0
1584
lucky studio

Pentru că lucrez în videochat, la Lucky Studio, este important să arăt bine. Acest lucru este un principiu. Bine, nu este standard să ai o anumită înălţime sau un număr de kilograme. Dacă ai peste 18 ani şi ai ambiţie, atunci poţi să lucrezi şi tu pentru Lucky Studio. Înveţi o mulţime de lucruri.

Eu, pentru că am împlinit 21 de ani ştiu oarecum rutina. Lucky Studio îţi pune la dispoziţie make up artiste şi coafeze. Iar de make up se ocupă 6 femei profesioniste. De la ele am învăţat să am grijă de pielea mea. Rutina zilnică de îngrijire a pielii este destul de importantă. De exemplu, una dintre ele, Ina mi-a spus multe lucruri despre menţinerea frumuseţii pe timpul nopţii. În felul acesta nu am probleme cu acneea şi cu pielea obosită.

Vin în fiecare zi în tura de dimineaţă la Lucky Studio. Oricare din celelalte ture este plăcută. Numai că eu prefer să am o anumită rutină. Poate şi acesta este motivul pentru care sunt ordonată. Mă trezesc şi vin la studio nemachiată. Aici, make up artistele dau ce este mai bun pentru a mă face să arăt superb. Desigur, unele din machiaje le folosesc şi seara în club. Din fericire, pielea cu un aspect sănătos înseamnă unele reguli de îngrijire.

Reguli de îngrijire de la Lucky Studio

Ina, de care vă spuneam, ştie textura tenului meu. Ea a fost cea care mi-a spus să nu dorm cu machiajul pe faţă. Ea mi-a spus că după demachiere să folosesc o cremă hidratantă de faţă. Tot aici implică şi utilizarea unei soluţii saline pentru ten. Dacă le aplic zilnic, atunci vin la Lucky Studio pregătită pentru un machiaj perfect.

Acesta este şi un motiv pentru care câştig bani frumoşi. Arăt bine şi îmi construiesc personalitatea cu fiecare zi. O altă regulă este să fii prezentabilă şi respectuoasă cu partenerii online. Mie aşa îmi place să cred. Nu degeaba, într-o zi am câştigat 2000 lei. Este uimitor ce face bunul simt din om. A câştigă cât să nu mai munceşti o lună de zile este ceva extraordinar de bine.

Lucky Studio îmi oferă reguli şi de viaţă. M-a învăţat cum să mă acomodez cu noul. Atunci când am venit în prima zi eram timidă. Bine, aveam şi 19 ani jumate. Waw… aucm realizez că sunt de un an jumătate la Lucky Studio. Şi încă nu m-am plictisit. Păi, cum să mă plictisesc dacă am un job stabil, am bani în fiecare zi, am atenţie şi transport în siguranţă? Tot ce îmi doresc acum este să arăt cât mai bine, să ţin cont de sfaturi şi să îmi urmez instinctul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here