Lucky Studio – locul care elimină complexele

0
1812

Nu cred că există vreo femeie care să nu aibă anumite complexe sau să nu îşi dorească să facă o modificare, fie ea mică sau mare pentru a se simţi cât mai bine în pielea ei. De fapt, toate femeile au o anumită viziunea asupra noţiunii de „perfect” şi fac tot posibilul pentru a atinge acest ideal. Este şi cazul meu.

Întotdeuna am fost complexată de faptul că am sânii mici. Sătulă de titulatura de „femeie şnur” priveam neputincioasă la ultimile ştiri mondene când se mai anunţa că diferite celebrităţi şi-au făcut o operaţie de mărire a bustului. Sigur că îmi doream şi eu să recurg la un moment dat la această metodă de combatere a complexului meu, însă un implant cu silicoane nu era decât un vis la care aspiram în fiecare dimineaţă când mă trezeam şi în fiecare seară înainte de culcare.

Totul până în dată de 13.02.2014. Sigur că data de 13 ar putea prezice pentru unii ghinion, însă pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase zile, motiv pentru care nu o voi uita niciodată – Una dintre prietenele mele îmi povestea despre Lucky Studio şi despre beneficiile de care au parte fetele modele de la acest studio. Initial a început să îmi vorbească despre faptul că personalul Lucky este constituit exclusiv din femei, că fetele câştigă extrem de mult într-o singură zi şi că bonusurile oferite sunt absolut enorme.

„Enorm” nu este un cuvânt străin pentru mine, însă destul de vag. Eram curioasă să aflu cum sunt „bonusurile enorme”. Astfel, prietena mea mi-a spus despre sumele mari de bani care se pot câştigă în urma semnării unui contract pe o anumită perioada de timp. Tot aici a adăugat şi faptul că fetele pot primi bani sau servicii. Unul dintre aceste servicii este chiar implantul cu silicon, la cererea fetelor. Wow!

Era exact ce îmi doream eu şi cu orice preţ voiam să scap de complexul meu. Aşa am ajuns la Lucky Studio pentru un interviu. Deşi eram destul de timidă, mi-am luat inima în dinţi şi mi-am zis că trebuie să o fac. Mi-am luat job-ul în serios şi am început să muncesc pentru visul meu.

Ulterior, am realizat că Lucky Studio nu doar că mi-a împlinit visul, ci mă completează întru totul. Lucky Studio este locul împlinirii tuturor dorinţelor.

Astfel, dacă aveţi o problema similară cu a mea, nu ezitaţi să apelaţi la ei, fetelor! Cu siguranţă toate visele pot deveni realitate, însă este important să credeţi în ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here