Lucky Studio îți oferă un job cu beneficii surprinzătoare

0
1569
lucky studio

Unde ai mai întâlnit în România să ai o mulţime de beneficii încă de la prima zi de muncă? Evident că nu ai găsit. Însă, pentru cele mai multe dintre noi, cele care lucrăm cu Lucky Studio, asta chiar se întâmplă aici.

Ce fel de beneficii ai de la Lucky Studio?

În primul rând, încep cu plata. Toţi punem această problemă încă de la interviu. Deşi, se spune că la un prim interviu nu trebuie să amintim de plată. Chiar dacă tu nu vrei, Lucky Studio îţi spune din primele cuvinte termenul de plată. Aici, la cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, ai plata la zi. Pleci acasă cu o sumă între 300-800 lei pe zi.

Mai apoi, la plata zilnică, se adaugă bonusurile. Şi să nu uităm de beneficiile sau serviciile adăugate pe parcurs. Bonusul de duminică este şi el o plată. Cum îl câştigi? Păi simplu, faci o medie a ceea ce ai câştigat în cele 5 zile lucrătoare şi afli răspunsul. Dacă eu săptămâna aceasta am făcut o sumă de 2400 lei, împart la 5 şi îmi dă un bonus de aproape 500 lei. Atractiv, nu? Adică, nu este obligatoriu să lucrezi cinci zile. Lucky Studio te lasă să îţi faci singură programul. Lucrezi cum vrei şi cât vrei.

Eu pe acest principiu am mers. Lucram mai mereu în weekend. Mai aveam şi ture de luni, doar că nu câştigăm aşa mult. În fine, asta era la început. Aa, nu am menţionat machiajul şi îngrijirea. Ai parte fie că vrei, fie că nu vrei. Nu intri în mediul online fără să fii machiată ca o vedetă. Probabil că ai mers la o nuntă şi ţi-ai dorit să fii machiată de un adevărat artist. Aici ai şansa sau posibilitatea să fii mereu mireasă sau domnişoară de onoare cu machiaje unice. Alege ceea ce te reprezintă.

Transport în siguranţă cu maşinile Lucky Studio, plus cursuri de limbi străine sunt alte beneficii care descriu acest job ca un job de vis. Lucky Studio este pentru mine un job surprinzător. Am o mulţime de beneficii. Mai nou, am auzit că poţi primi şi un bonus de recomandare. Adică să vii cu o prietenă care doreşte să lucreze alături de Lucky Studio. Aici mai trebuie să mă documentez. Însă, ce am spus mai sus este abia începutul. Dată viitoare am să îţi prezint şi alte beneficii, dacă semnezi un contract de colaborare cu Lucky Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here