Lucky Studio Iaşi mi-a adus cele mai mari câştiguri în videochat

10
2242
Lucky Studio
Lucky Studio

       La început, când m-am angajat la Lucky Studio Iaşi eram puţin timorată. Eram genul de fată foarte timidă şi plângăcioasă şi mă speriau multe lucruri. La interviul cu Claudia am fost puţin retrasă şi i-am zis că nu vreau decât să câştig banii de chirie. Cu tot cu cheltuieli, facturi şi ceva pentru mine, nu voiam decât 2.000 de lei.

Adevărul este că eram foarte panicată şi nu speram decât să câştig măcar 2.000 de lei, după cum am mai zis. Voiam doar strictul necesar. Dar, uşor, uşor, vorbind cu Claudia am văzut cât este de treabă şi de drăguţă şi m-am liniştit. I s-a părut că eram comică, pentru că ea mi-a zis că o să câştig mult mai mult de 2.000 de lei.

Dar eu nu credeam, mi se părea imposibil să fiu capabilă să obţin mai mult de atât în fiecare lună. Mai ales că aveam 20 de ani şi abia mă mutasem în Iaşi la facultate.

          Lucky Studio m-a ajutat să obţin în prima lună 4.200 de lei

Lucky Studio
Lucky Studio

          Mă aşteptam la orice din videochat la Lucky Studio, numai la câştiguri atât de mari nu. Nici nu ştiam că se poate obţine atât de mult din videochat. Deşi fetele de la facultate tot şuşoteau de câştiguri zilnice între 300 şi 800 de lei, nu credeam.

Am fost mereu acea persoană care voia să vadă înainte să creadă. Iar când în sfârşit am văzut la Lucky Studio Iaşi, nu ştiam ce să mai spun. Eu speram că Lucky Studio să mă ajute cu banii de chirie şi cheltuieli. Nici nu mă gândeam că-mi va oferi atât de mult.

Dar uite că m-am înşelat. În prima zi cred că am obţinut 150 de lei, pentru că am fost încă foarte panicată. După ce am văzut că nu e greu să stai online cu diferiţi admiratori de pe site-urile de videochat, am început să mă obişnuiesc.

Şi aşa am ajuns să am pe card 4.200 de lei în prima lună.

          Câştig zilnic peste 320 de lei ca model de videochat în Iași

Lucky Studio
Lucky Studio

          Cum eram la început, în primele două luni nu am câştigat mai mult de 300 de lei pe zi. Dar era chiar şi aşa foarte mult pentru mine, pentru că nu mă aşteptam.

În prima lună câştigasem între 250 şi 300 de lei pe zi şi aşa am ajuns să am strânşi în total 4.200 de lei. Dar, după ce trainerii de la Lucky Studio m-au ajutat, am început să obţin zilnic şi mai mult.

Mai exact, peste 320 de lei zilnic. Bani de care îmi plătesc chiria şi facturile în doar o săptămână, şi de restul banilor mă bucur prin distracţii şi ieşiri. Cine-ar fi crezut că viaţa de facultate e aşa frumoasă alături de un job la Lucky Studio Iaşi?

 

 

10 COMENTARII

    • Eram la început. Dar cu ajutorul celor de la Lucky Studio, am ajuns să fiu mai sigură pe mine. Şi nu mă mai interesa după aceea de ce spuneau alţii, pentru că Lucky Studio mă ajută să fiu frumoasă şi să am bani :*

    • Ai mei nu au de ce să se împotrivească, atâta timp cât mă întreţin singură şi nu fac nimic ieşit din comun. Ei ştiu că jobul de model de videochat de la Lucky Studio este unul normal 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here