Lucky Studio Iaşi este Cam Studio of The Year în România!

0
1591
luckystudio.ro

Sunt cea mai mândră să mă număr printre modelele de videochat de la Lucky Studio, care a câştigat anul acesta Cam Studio of The Year. Atât pentru modele, cât şi pentru studio, înseamnă recompensa bine meritată a muncii şi a profesionalismului.

În 2008, s-a înfiinţat cel mai bun studio din România, Lucky Studio, de către o femeie care a fost model de videochat. Acest lucru m-a determinat şi pe mine să lucrez aici, pentru că ştiam că voi fi înţeleasă şi nu voi fi judecată pentru ceea ce fac. Managera este o femeie foarte blândă şi amabilă, cu o căldură sufletească ce m-a făcut să mă simt într-adevăr apreciată.

Faptul că lucrează numai femei aici poate părea nesemnificativ, dar este altceva când eşti prezentă aici. Felul în care mă simt eu, înconjurată de femei prietenoase şi drăguţe, este de nedescris. Simt că am primit surorile pe care nu le-am avut niciodată. Totodată, acesta este un motiv întemeiat pentru care Lucky Studio a câştigat premiul de cel mai bun studio din ţară. Pentru faptul că aici modelele se simt acasă, se simt confortabile şi în siguranţă, iar asta este adevăratul scop al unui job.

Ca o formă de respect şi de mulţumire faţă de cele peste 120 de modele, Lucky Studio a adoptat sistemul de plată la zi, fiind o premieră în ţară. Acest sistem m-a ajutat foarte mult, pentru că aveam bani în fiecare zi şi nu aveam de ce să îmi fac griji. Consider că şi acesta este un aspect puternic pentru care Lucky Studio a câştigat premiul. Asta pentru că majoritatea joburilor oferă salariul după o lună, dar în acea lună trebuie să duci lipsuri. Dar Lucky Studio, din grija pentru fiecare model al său, a făcut în aşa fel să nu existe lipsuri în viaţa fetelor.

Un alt atu al lui Lucky Studio este acela că mi-am făcut propriul program. La Lucky Studio nu există termenul de “superior”, pentru că fiecare model are libertatea de a face ce vrea. Când îmi doresc ceva, cer acel lucru, iar Lucky Studio îmi oferă. Nu trebuie să îmi fie frică sau să mă ascund, pentru că pot fi în largul meu şi pot face ce simt. Alegerile sunt ale mele, aşa cum a fost şi cu contractul, salariul sau modalitatea de lucru.

Tot ce am acum datorită lui Lucky Studio este strict o consecinţă a alegerilor mele. Pentru asta, nu regret nicio clipă, pentru că mă aflu în cel mai profesionist studio, cu cele mai moderne amenajări. Nici nu trebuie să menţionez că salariul meu depăşeşte 6.500 de lei pe lună, pentru că este de la sine înţeles să câştig mult când mă aflu în cel mai bun loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here