Lucky Studio este unul dintre cei mai buni angajatori din Iași

10
2166
Lucky Studio
Lucky Studio

În zilele noastre, angajatorii români fac foarte multe greşeli care îi costă. În majoritatea cazurilor, se sfârşeşte cu demisia multor angajaţi. Cred că şi tu ţi-ai dat demisia de la un anume loc de muncă în Iaşi, aşa că înţelegi despre ce vorbesc. Oamenii pleacă de la jobul lor pentru că sunt nemulţumiţi, lucru ce nu mi se mai întâmpla de când lucrez la Lucky Studio Iaşi.

Mai jos voi enumera câteva greşeli care m-au făcut să-mi dau demisia de la vechile joburile. Greşeli care, în momentul în care am ajuns la studioul de videochat Lucky Studio, au dispărut.

1.Câștigi din videochat mai mult decât la oricare alt job în Iași

Majoritatea locurilor în care am fost angajată mi-au oferit salariul minim pe economie, uneori chiar mai puţin, dar niciodată mai mult. Mi se spunea mereu acelaşi text că: pentru a primi mai mulţi bani, va trebui să muncesc mult.

Şi chiar dacă lucrăm şi un an sau doi, arătând performanţe şi evoluţie, tot la acelaşi salariu rămâneam. Lucru care a fost total diferit la Lucky Studio, pentru că aici câştigul este unul la zi în acest studio de videochat.

Sistemul de plată la Lucky Studio este la zi, între 300 şi 800 de lei. Aşadar, eu puteam să câştig zilnic bani, câţi câştigam într-o lună la vechile joburi în Iaşi.

Lucky Studio
Lucky Studio

2.Lucky Studio oferă bonusuri, în timp ce alţi angajatori nu

 Că tot am vorbit mai sus de evoluţie, acest lucru este ceva normal la un job în Iaşi. Te angajezi, înveţi, evoluezi şi aşa mai departe. În mod normal, pentru această evoluţie ar trebui să fii plătită cu bonusuri.

Un job normal aşa ar trebui să fie: unul care oferă bonusuri de performanţă angajaţilor, pentru a le arăta aprecierea faţă de ei. Lucru ce mie nu mi s-a întâmplat niciodată până să mă angajez la videochatul Lucky Studio.

Atât eu, cât şi colegii mei, trebuia să ne certăm urât cu angajatorii pentru a ne oferi un bonus de maxim 40-50 de lei pe lună, tot pentru munca noastră. Iar când mă gândesc că la Lucky Studio primesc SĂPTĂMÂNAL între 300 şi 3.000 de lei, îmi dau seama ce am pierdut până să mă angajez aici.

Lucky Studio
Lucky Studio

3.Angajatorii români pun angajaţii să muncească zeci de ore

Unul din cele mai neplăcute lucruri la vechile locuri de muncă a fost faptul că nu aveam niciodată un program, lucram exact cât voia şeful. Şi câte 10, 11 ore pe zi, dacă era nevoie.

Ei bine, asta s-a schimbat la Lucky Studio. Nu numai că pot lucra câte 7, 8 sau 9 ore pe zi (mult mai puţin decât înainte), dar pot alege ce zile îmi doresc. Pot să lucrez în ce zile vreau, pe ce tură vreau, câte zile şi ore vreau. Asta da studio de videochat!

 

 

 

10 COMENTARII

  1. Angajatorii români nu ştiu să aprecieze angajaţii… Asta e problema lor…Aşteaptă să-ţi dai şi sufletul muncind pentru 1.000 de lei.

    • Din păcate, aşa este în România. Măcar bine că mai avem noroc şi mai sunt şi joburi precum cele de la Lucky Studio. Aşa, femeile interesate de videochat pot duce o viaţă mult mai uşoară. 😀

  2. Într-adevăr, videochatul a devenit astăzi alternativa cea mai bună a femeilor de pretutindeni. Şi nu le judec, dacă ele duc o viaţă confortabilă şi sunt fericite, înseamnă că şi-au îndeplinit scopul 

    • Păi nu acesta este, de fapt, scopul nostru în viaţă? Să trăim viaţa şi să fim fericiţi. De aia eu fac videochat la Lucky Studio, pentru că am bani şi timp liber să mă distrez. Nu m-am născut numai să muncesc toată ziua pentru 2 lei.

    • Pentru că videochatul este un domeniu mult mai avantajos de muncă. Câştigurile sunt altfel aici iar Lucky Studio face în aşa fel încât acestea să ne poată oferi o viaţă bună şi liniştită. :*

  3. Ai mare dreptate. Am fost şi eu angajată în câteva locuri şi eram chemată la muncă atunci când aveau ei chef, munceam cât aveau ei chef… Era un chin. Poate încerc şi eu la Lucky Studio 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here