Lucky Studio este un job in videochat unde toate visele mele sunt realizabile

10
1775

Sincera sa fiu, nu stiu cum este viata de zi cu zi a celorlalte romance, dar a mea era foarte urata inainte sa ma angajez la Lucky Studio Iasi. Mai mereu stateam stresata, ingrijorata ca nimic nu functiona cum imi doream, bani nu erau si visele mele pareau tot mai departe de-o realitate in care ar fi putut si realizate.

Nu eram departe de a-mi pierde toate sperantele, dar macar am gasit o portita de iesire in Lucky Studio si de atunci viata mea a inceput sa se schimbe in bine. Parca totul devenea mai usor, mai frumos si mult mai avantajos, desigur.

Treptat, am inceput sa vad totul cu alti ochi, sa incep sa-mi stabilesc teluri de indeplinit si asa mai departe. Nu-mi era greu sa fac asta, stiind ca la Lucky Studio castig zilnic bani. Da, asa cum vezi, castig zilnic bani la Lucky Studio, si nu orice suma, ci una intre 300 si 800 de lei zilnic.

Toate fetele din Iasi ar putea sa lucreze usor la Lucky Studio

Nu cred ca exista vreo fata care ar refuza asa ceva. Adica sa fim seriosi, sunt o multime de bani! Pe care ii castig din simplul job de videochat de la Lucky Studio. Stau pe internet, scriu, socializez, ma distrez si ma relaxez, nu ma pune nimeni sa alerg, sa fac munca de teren si castig sume imense de bani.

Un job mai ideal decat acesta nici ca ar exista, serios vorbind. Cel putin in tot timpul acesta in care am lucrat la Lucky Studio, n-a fost o zi in care sa nu-mi dovedeasca de ce e cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. Si oricum nu numai conditiile de munca si castigurile in videochat de aici imi aratau asta, ci si premiile de pe biroul managerei.

Castigurile mari la Lucky Studio sunt o obisnuinta pentru mine

Ori de cate ori veneam la studio, vedeam pe biroul din fata premiile castigate de Lucky Studio de-a lungul a celor 8 ani de cand este pe piata. Cand stii ca te afli in cel mai bun loc posibil din tara asta, cum sa nu-ti fie realizabile toate visele?

Daca inainte cel mai mare vis al meu era sa-mi iau masina si propria locuinta, acum aceste lucruri sunt ceva usor de obtinut cu ajutorul jobului de model de videochat de la Lucky Studio. Acum tintesc spre lucruri mult mai mari, cum ar fi calatorii si vacante peste tot prin lume, distractii si voie buna. Sunt absolut sigura ca alaturi de Lucky Studio imi va merge mereu bine.

10 COMENTARII

  1. Nu trebuie sa te angajezi in videochat aici, draga Bianca. Daca vii la un interviu aici nu inseamna ca te angajezi. Decizi singura ce vrei, la Lucky Studio esti total libera

  2. Heiii si eu as vrea sa incec sa ma angajez la Lucky Studio, am auzit de la o prietena ca este super acolo, chiar as vrea sa incerc :o3 Mai ales daca este asa cum spui tu :X:X

    • Bineinteles ca este asa cum am spus eu, Ioana. Poate este chiar si mai minunat decat cum am spus eu, cine stie cum poti vedea tu acest job. Depinde de tine, dar te pot asigura ca iti va placea foarte mult :*:* eu nu-ti pot ura decat bafta in ceea ce faci si sper sa fim colege candva

  3. Ce job usor pare acesta.. nu as fi crezut ca exista asa ceva.. dar tot vad o gramada de lume care vorbeste despre aceste studiouri de videochat si mi se pare ceva super sa faci asa ceva, sa castigi bani din asa ceva :O

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here