Lucky Studio este locul unde mă simt cu adevărat liberă

0
1720
lucky studio

         Mi-am dorit mereu să pot fi în pielea unui şef măcar pentru o zi. Îmi doream să iau decizii, să nu mă conducă nimeni, să fiu eu stăpâna. Cu Lucky Studio însă, sunt stăpâna mea în fiecare zi. Numai aici am găsit acea libertate pe care nu o pot găsi în nicio altă parte.

Lucky Studio este, cu siguranţă, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Pentru simplul fapt că eu am libertate de alegere în orice, acest studio mi-a cucerit inima. Nu trebuia să mă mai rog de şeful sau şefa să îmi dea zile libere sau să îmi dea un program mai lejer. Lucky Studio mă lasa să aleg singură câte zile lucrez, câte ore şi de câte ori apare ceva, pot schimba programul printr-un simplu apel. Acelaşi lucru îl pot spune şi despre salariu. Am scăpat de şedinţele interminabile în care încercam să aduc motive pentru o mărire de salariu. Acum am ce salariu vreau eu, pe care îl primesc tot cum vreau. Salariul la Lucky Studio fie e fix, 4.500 de lei, fie e de pe comisionul între 50% şi 80%. Oricum ar fi, eu aleg.

Dacă aş fi ales banii de pe comision, primeam în fiecare zi de lucru banii în mână. Lucky Studio mi-a oferit mereu suma corectă, fără alte penalizări sau amenzi apărute din neant. Iar banii pe care îi făceam în fiecare zi nu erau deloc neglijabili. Începeau de la suma de 150 de lei pe zi, iar cu cât progresam mai mult, creştea de la 300 şi putea să ajungă la 800 de lei pe zi. Aceşti bani depindeau numai de atitudinea mea. Dacă aveam voinţă şi ambiţie, câştigam tot mai mult. Încă o dovadă că sunt propria mea stăpână la Lucky Studio în Iaşi.

Nici contractul nu este deloc neînsemnat. Pe lângă faptul că este 100% legal, îmi oferă sute de beneficii de care mă bucur. Iar dacă mi se pare ceva în neregulă sau nu îmi place, pot renunţa oricând. Nu trebuie să mai lucrez după demisie nu ştiu câte zile sau să plătesc daune. Pur şi simplu renunţ şi asta e. Lucky Studio îmi oferă toată libertatea de a mă simţi confortabil.

Cel mai important lucru este că pot să mă desfăşor în camera mea cum vreau eu. Pot să aleg singură metoda de a lucra şi de a aborda partenerii de conversaţie, pentru că am intimitatea mea. Nimeni nu mă deranjează şi nimeni nu îmi spune ce să fac, totul este după dispoziţia mea. Dacă nu îmi mai place camera, am alte 25 de camere din care pot alege în fiecare zi.

Nu am avut nicicând parte de mai multă libertate şi câştiguri aşa de mari. Doar cu Lucky Studio Iaşi pot să am un job aşa cum îl vreau eu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here