Lucky Studio este cadoul meu de zâmbete

0
857
lucky studio

              Şi acum îmi amintesc acele momente când veneau sărbătorile, iar eu n-aveam bani nici măcar de un cadou pentru cei dragi. Mereu împrumutam, mereu cu datorii. Am pus punct acestor probleme când m-am decis să colaborez cu Lucky Studio.

Din iubire pentru cei dragi, am vrut să fiu cineva, să le ofer totul. Domeniul videochatului este cel mai potrivit domeniu în care pot face asta. Deşi lumea tinde să fie răutăcioasă sau puţin învechită când vine vorba de videochat …  Opinia mea este că toate fetele peste 18 ani ar trebui să încerce. Abia apoi fiecare poate să îşi spună părerea.

Un loc unde sunt înţeleasă

Lucky Studio este singurul loc în care se poate aplica fraza: bani mulţi, câştigaţi repede. Am simţit pe pielea mea cum este să câştigi, iar câştigul m-a făcut să mă ambiţionez la mai mult. La început, nu ştiam pentru cât timp o să lucrez. Aşa că am fost sinceră, le-am spus celor de la Lucky Studio pentru ce îmi doresc bani. Foarte înţelegători cu mine, mi-au oferit contractul de o lună. Dacă după o lună decideam că nu îmi place, puteam renunţa. De fapt, puteam renunţa oricând. Dar am decis să respect acel contract, şi chiar să semnez un altul după o lună.

La contractul de o lună, bonusul de 1.720 urma să fie investit în aspectul meu fizic, dar şi pentru educaţia mea. Am primit o şedinţă de hair&beauty de la Lucky Studio. M-au tuns, vopsit, spălat şi coafat, şi mi-au pus unghii. Eram de nerecunoscut, atât de frumoasă m-au făcut. După aceea, am primit o şedinţă foto şi accesorii specifice videochatului, plus make-up zilnic timp de o lună. Am profitat şi de câteva lecţii gratuite de limba engleză, şi de transportul gratuit.

Dat fiind faptul că îmi doream să fac bani cât mai mulţi, şi repede, am vrut să lucrez cât mai mult. Lucky Studio m-a lăsat să îmi aleg singură programul. Deşi nu aveam experienţă, am învăţat repede tot ce era de învăţat de la ei. Astfel, după 5 zile în care am câştigat câte 200 de lei pe zi, am ajuns să câştig 500 de lei pe zi. M-am acomodat foarte repede cu admiratorii mei online. Nu era un lucru greu, fiindcă fiecare era special şi mă complimenta ori de câte ori putea.

Aveam sentimentul că sunt o regină de care partenerii mei online nu se mai pot despărţi. Nici de frumuseţea mea, care îmi aducea şi banii, de altfel. Nu făceam mare lucru, doar vorbeam şi dansam uneori. Nu eram forţată să fac ceva ce nu-mi plăcea, eram liberă şi stăpână pe deciziile mele.

După o lună, mi-am făcut banii doriţi şi am cumpărat toate cadourile posibile celor pe care îi iubesc. Spre surprinderea mea, mi-a plăcut foarte mult la Lucky Studio şi nu am renunţat, continuând colaborarea cu ei până în prezent.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here