Lucky Studio e cel mai cautat studio de videochat din Iasi

0
1298

Ghici cineee a avut cele mai multe angajari in videochat anul acesta! Ai ghicit bine, chiar Lucky Studio din Iasi. Multi spun ca Lucky Studio are cele mai multe angajate pentru ca-n Iasi sunt multe studente care au nevoie de bani, dar nu e asa, fiindca Lucky Studio a avut peste 120 de angajate din TOATA tara.

Adica nu sunt fete care sa fie numai din Iasi, sunt fete care colaboreaza si de acasa cu studioul, sau care se muta in Iasi expre pentru jobul de la Lucky Studio. Chiar nu e mare lucru, si eu m-am mutat din Suceava pentru a ma angaja la Lucky Studio, ca stiam ca e cel mai mare si bun studio din Iasi si din tara.

M-am mutat din Suceava sa ma angajez in videochat in Iasi

Avand in vedere ca eram intr-o nevoie disperata de bani, jobul de la Lucky Studio mi s-a parut cel mai accesibil si bun. Decat sa fi lucrat in Suceava pentru 900 de lei, mai bine m-am si mutat din oras, ca Iasiul e mult mai frumos si castig aici la Lucky Studio pana la 900 de lei intr-o zi, nu intr-o luna.

Asa am sansa sa merg si la cea mai buna facultate de aici, ca acum am si bani si timp liber cu locul de munca de la Lucky Studio si tot asa. Sunt multe oportunitati pe care mi le ofera acest job in Iasi, mi-a deschis multe usi si nu mi-e rusine sa recunosc.

Ba chiar mai mult, nu m-as mai intoarce niciodata la viata pe care o aveam inainte, pentru ca acum traiesc fix asa cum mi-am imaginat intotdeauna. Cine e atat de naiv sa renunte la asta? Eu imi urmaresc interesul de ma imbogati.

Iau o multime de bonusuri in videochat la Lucky Studio

Acum par materialista, sigur, dar nu-mi pasa. Poate acum inca nu-s bogata, dar in cativa ani cu Lucky Studio sigur o sa fiu. Inceputul oricum a fost promitator, cu bonusuri de angajare intre 1000 si 13.000 lei cash, castiguri de peste 4500 de lei si bonusuri in fiecare duminica de pana la 9000 de lei. Tu ai refuza asa ceva?

Stiu sigur ca NUUUU, pentru ca oricum videochatul a devenit un trend. Toate romancele vor sa fie modele de videochat, pentru ca stiu cat se castiga din acestea. Si daca tot vrei sa fii model de videochat, de ce sa nu alegi cel mai bun studio din domeniu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here